Tárgyalásokat a felsőoktatásért!


Vendég

/ #60

2012-12-19 10:09

Üdvözlök Mindenkit!

Volt már pár hozzászólásom, hogy nem értem mi a baj, de most tényleg kérek valakit, hogy magyarázza el, mert valószínű pontagyú vagyok :). Szóval:

A KORMÁNY ELTÖRÖLTE A KERETSZÁMOKAT ÉS ITT MEGY A HŐZÖNGÉS, HOGY ÁLLÍTSÁK VISSZA A RÉGI KERETSZÁMOKAT. EZ MIÉRT IS LENNE JÓ A TÜNTETŐKNEK?!

Kérem olyan válaszoljon, aki nem MSZmP-s, nem LMszmP-s, nem Jobbikos, és nincs is átmosva az agya az ezek által pénzelt médiával! Sőt, nem kérem, hogy Fidesz-KDNP-s legyen! Olyat kérek, aki k.b. független, de benne van a szituban, utánajárt és el tudja magyarázni, hogy ez Neki miért nem jó!

Ha ez sikerül, akkor leállok az ilyen hozzászólásaimmal és alá is írom a petíciót! Amíg viszont ez nem sikerül, addig továbbra is írogatni fogok ide hasonló gondolatokat!

Szerintem ugyanis az van, hogy van egy ellenzéki érdekeltségű banda, akiknek mindegy mivel, csak hergeljék a hangulatot a kormány ellen. Egyébként miért nem hajlandóak tárgyalni? Ha valaki akar valamit, az tárgyal. Persze egyszerűbb azt mondani, hogy tanulás helyett tüntessenek a diákok. Nem nehéz belátni, hogy ha arról van szó, hogy nem kell beülni egy órára, akkor a diákok nagy része a lógást választja. Szóval egy ilyet nem nehéz összehozni. Ehhez képest nincs is túl sok diák az utcákon! Már írtam párszor: egy 28 éves HÖOK vezér nem véletlen nem szerzett még diplomát, egy ilyen ember jobban tenné, ha végre levizsgázna mindenből és nem tüntetseket szervezne! A HÖOK is hitelesebb lenne egy fiatalabb, jól tanuló emberrel az élén! Ide a rozsdás bökőt, hogy majd kap egy jó zsíros MSZmP-s állást az adófizetők pénzéből! Még diploma se kell majd hozzá!

Üdvözlettel:

Egy adjunktus (aki nem meri vállalni a nevét, mert szoci a főnöke; ja, és nem Fidesz bérenc!)