Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

ptiszai

#8 azazel

2012-12-01 11:28

azazel!
Mi bajotok a magyar zsidókkal?
Bántottak titeket?
Gondolom lebontanád a Parlamentet.
Steindl Imre magyar zsidó.
Nobel díjasaink többsége zsidó ember volt.
Gábor Dénes, Teller Ede, Wigner Jenő, Neumann János édesanyja stb.
Vona csak kampánycélra használja fel őket.
Vonának hirtelen fontos kérdés lett a palesztin kérdés.

Válaszok

Istvan1

#288 Re: azazel

2012-12-15 02:45:36

#8: ptiszai - azazel

Nincs baj az asszimilalodott es cselekedeteikkel magyarnak vallo zsido szarmazasu hazankfiaival, De ök büszken vallaltak a magyarsagukat, mint nemzeti hovatartozasukat! Ellentetben Soros, Lantos, a sor elejen es utanna jönnek, Kun, Szamuely,  Sagvari, Apro, Biszku, Peter. Münnich. Horn, Grosz, a fiatalabbak Gyurcsany, Bajnai,Draskovics, Simor, David, Deutsch, Orban es igy tovabb ( a Dohany utcai elvtarsaikrol nem mondok semmit, mert nem vagyok naci). Ök sohasem a Magyarok Allamaert munkalkodtak, hanem mindig egy, a magyar nemzet joletevel ellentetben allo, politikai iranyzat kedvere munkalkodtak es ezert jol meg is lettek fizetve a magyar köznepböl kifacsart uzsorabol! Nem a nep vagyonat loptak el es mentettek nagy reszben külföldre, hanem a Magyar Nemzet vagyonat raboltak el.

Igen, sajnos a nagy magyarjainkat vedöpajzsnak hasznaljak a mocskos es alattomos nemzetrombolo munkajuk leplezesere.   Csak ennyit a hasonlatrol kedves ( nekem nevtelen es jelentektelen) hozzaszolo!

Zürichi Vendég

#340 Re: azazel

2016-04-01 09:02:52

#8: ptiszai - azazel 

 Két hibát is felsoroltál:
-Teller Ede az atombomba-hidrogénbomba programban valo részvétele miatt nem kapott Nobel-Dijat! A magyar nyelvet viszont az egekbe magasztalta! Es nem volt cionista sem, Einsteinnal ellentétben.

-Neumann János anyja magyar báronö volt! E miatt a zsido propaganda nem nyomta az egekbe. Igy nem kapott sem Nobel Dijat, sem a legmagasabb matematikai kitüntetést! Hivatalos neve: Margittai Neumann János. A nemesi nevet Amerikaban igy alakitotta àt: John von Neumann.

Viszont megemlithetnéd, hisz köztudott, hogy Einstein magyar felesége matematikai zseni volt, aki a specialis relativitas elmélet matematikai modelljét megcsinalta! Eközben Einstein a Bern-i Talalmanyi Hivatalban "vagta a fat", vagyis napi több talalmanyi leirast kellett elemeznie, kijavitania, leveleznie a feltataloval, stb. Megszusszanni sem volt ideje, nemhogy vilagrengetö elméleteket dolgozzon ki. Az altalanos relativitas elméletet meg egy német professzor. Még Stephen Hawking is itt-ott beszurja ezeket az informaciokat a könyveiben. Einstein elsö felesége volt az elsö nöi tanarsegéd a Zürichi Müszaki Egyetemen, Thoman elméleti fizikai professzor mellett. Hiaba ösztökélte a professzort, hogy vegye fel Einsteint is, mert az azt mondta, hogy nincs meg a megfelelö tudasa sem, és tehetsége sem. Mindezek lejegyzett tények. Nézz utana könyvtàrakban vagy az interneten. Einstein megkapta a Nobel dijjal jaro nagy összeget is és azt azonnal atutalta a feleségének. 2 gyerekük volt, az egyik elmebeteg. A csaladjat többet sose latogatta meg. Unokaja most is él Baselben. Valasuk utan elvette feleségül a szintén zsido elsö unokahugat és azzal élt. Izrael elsö allamelnökének akartak megtenni a cionistak, de ezt nem fogadta el. A vilag feministai Einstein elsö feleségét a nagy martirjuknak tartjak!!! Hisz akkoriban a Curie férj-feleség együtt kaptak a Nobel dijat, amit Einstein valosaggal ellopott a feleségétöl.

Az allando magyar lebecsülés helyett jobb lenne az ilyen valosagtol elrugaszkodott dolgokat tisztazni!