Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

Sebestyén István

#1 Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 08:23

Amerikában pontos kimutatások vannak a képviselöház ill. a szenátus vallási meg duppla-állampolgársági összetételéröl. Innen tudom, hogy a zsidoság kb. hatszorosan tulreprezentált. De ez nem a valos adat, hisz vallási hovatartozásukat sokan nem adták meg. Ezek között tulnyomoan zsidok vannak. A tegnapi hirek szerint, Palesztina ENSZ-tagsàga kapcsàn, ahol csak 9-en szavaztak ellene, kimutathato a cionizmus bukàsa a nemzetközi politikai porondon! Az emberiségnek elege volt ebböl a fajgyülölö irànyzatbol!

Válaszok

Kokas Ignác

#2 Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 09:17:02

Balos Pityu
Vendég

#143 Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-04 13:48:06


Vendég

#206 szeretnem Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-10 17:05:56

#1: Sebestyén István - Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

Szeretnem ha minnel tobben elolvasnak ezt a par sort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ebredjen fel mindenki aki ezeket olvassa, nemletezik, hogy inteligens, szereto lelku magyarok hagyjak magukat igy egymas ellen forditani!!!Eszre kell terni es megerteni, hogy a szethuzast terjeszto sorokat csak olyanok irhatjak akiknek erdekuk egy nemzetet es lakoit semmisiteni.Aki azt hiszi, hogy a "kint" elo magyaroknak konnyu ezt vegig nezni es hallgatni az soha nem elte meg a lelki fajdalmat mikor ott kell hagyni(most barmi ok miatt) a HAZAT.Minden magyarnak szuletett es magyar erzesu csak is egy gondolattal el, semmi mast nem akarunk mint Magyarorszag maradjon a magyaroke, ilyen egyszeru.

Szeretnem en hallani mit mondana egy angol, francia vagy olasz ha csak egyszeruen kiakarnak sajatitani az orszagukat???!!!