Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post

Mártonka

#256 Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 15:46

#255:  Re: Ludmillának!

Kedves Ludmilla!
Csókolom a kis kacsódat, amivel leírtad az alábbi magasröptű érvelésed, amelyet (károgásod megfogadva) most viszont küldök néked.
Ha egy jobbikos kisebbség hangadói szembehelyezkednek a többségi nemzettel, és e jobbikos kisebbséghez tartozók nem hajlandók a bőrükbe férni, az államalkotó Demokratikus többséghez alkalmazkodni, hanem saját szempontjaikat akarják a többségre ráerőszakolni, akkor a többségnek joga van az ilyen kisebbségnek ajtót mutatni. Magyarul: Az országon kívül tágasabb! "El lehet innen szállni!"  Na, ehhez nyújtanék én segítő jobbot, mint képesített navigátor.
Üdv.

Válaszok

Magyar Klára

#257 Re: Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 17:28:48

#256: Mártonka - Re: Re: Ludmillának! 

 Mártonka, szívemből szóltál. Jó pedagógusaid coltak az iskolában.

Libajnai LúdMilla

#259 Re: Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 19:57:52

#256: Mártonka - Re: Re: Ludmillának! 

Jajj, Mártonka, ez annyira  egyszerű,mellékvágányra terelő, komolytalan buggyanás, hogy el sem éri az ingerküszöbömet. Próbálj meg komolyabbat alkotni. Egyik párt sem helyezkedik szembe a többséggel, mindegyik azért harcol, hogy az az övé legyen. És nem mindig a legtisztább eszközökkel. Lásd legutóbb Tiszavasvárit. Ha ilyen laposakat tudsz csak bedobni, inkább fókuszálj a magyar társadalom problémái helyett a boldog házasságodra, vagy a korai magömlés problémáira. Az közelebb állhat hozzád.