Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post

Libajnai LúdMilla

#259 Re: Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 19:57

#256: Mártonka - Re: Re: Ludmillának! 

Jajj, Mártonka, ez annyira  egyszerű,mellékvágányra terelő, komolytalan buggyanás, hogy el sem éri az ingerküszöbömet. Próbálj meg komolyabbat alkotni. Egyik párt sem helyezkedik szembe a többséggel, mindegyik azért harcol, hogy az az övé legyen. És nem mindig a legtisztább eszközökkel. Lásd legutóbb Tiszavasvárit. Ha ilyen laposakat tudsz csak bedobni, inkább fókuszálj a magyar társadalom problémái helyett a boldog házasságodra, vagy a korai magömlés problémáira. Az közelebb állhat hozzád. 

Válaszok


Vendég

#260 Re: Re: Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 22:31:20

#259: Libajnai LúdMilla - Re: Re: Re: Ludmillának! 

 Lúdmilla, imádom a töltött libanyakat, főleg tojásos-gombás-petrezselymes töltelékkel. Arra talán jó vagy, bár korodnál fogva, hm... lehet, hogy 3 napig előfőzni kell az ételt. Lehet, hogy inkább a piacon szerzem be, jobban járok - meg a család is. 

Mártonka

#261 Re: Re: Re: Re: Ludmillának!

2012-11-08 23:51:17

#259: Libajnai LúdMilla - Re: Re: Re: Ludmillának!

Nem is vagy te olyan kedves, Ludmilla.

Ha már azzal sem vagy elégedett, hogy viszont láthatod a saját tákolmányodat, akkor te egy igen kukacos liba vagy, úgymond vágásérett.  Tehát "fókuszálj" a kondérra!  Most már üljön a hátadra a hóhér, hogy elkészíthesse belőled a fenti Vendég azt a hőn áhított töltött libanyakat.

Legyél nyugodt, a magyar társadalom problémái nélküled úgyis megoldódnak, ha megfelel neked a világutazás helyett a kondér.