FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT

Quoted post

Satine

#21 Re: Re: Re:

2012-11-06 14:55

#17: Károly Mezei - Re: Re:

Tisztelt Uram!

Mélységesen egyet értek Önnel, abban amit írt! Igen a Szélső Jobboldali Radikális Párt, nagyon sok bajt hoz a roma és zsidó származású emberekre! De azzal, hogy egy ember följelenti Vona Gábort és meg kéri a roma embereket hogy NYILVÁNOSAN itt írják alá azzal " lehet" hangsúlyozom lehet, hogy a saját épségüket veszélyezteti! Véleményem szerint Ön egy okos ember, és nem látják át a helyzetet? Itt ez egy politikai fogásnak indúlt veszedelem készül kialakulni!

Tisztelettel megkérem Szőcsi Lajos Urat, hogy ezt az össze vissza sárdobálást hagyja abba. Ez nem keresztény emberhez méltó! Ha fel akarja jelenteni Vona Gábort tegye meg, de ne ráncson magával SENKIT!

Ha mégis csatlakoztok akkor NE NYILVÁNOSAN TEGYÉTEK!

Válaszok

Fáncsi

#25 Re: Re: Re: Re:

2012-11-06 16:03:45

#21: Satine - Re: Re: Re:

Éppen a nyilvánosság véd meg minket, úgyhogy nem kell aggódni.

Fenntartom, hogy le vonával és a pártjával!!!!!!!!!!

Maci

#44 Re: Re: Re: Re:

2012-12-21 05:15:18

#21: Satine - Re: Re: Re:

Kedves Uram/Hölgyem, mert hogy nem derül ki, hogy Ön kicsoda. Vona Gábor igazi nemzeti szocialista, aki mindenkit üldözne, cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat és ha lennének még más nemzetiségűek akkor azokat is. Szerencsére Ő és a pártja lejáratta magát, így kezd lecsúszni, de ő és pártja valamint az általuk életre hívott félkatonai szervezetek az emberiség alját képviselik. Ezért ezt a pártot a magyar parlamentből ki kellene tiltani és a közéletből kizárni. A feljelentés ezért jogos és joggal nyilvános.