FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT

Quoted post

Maci

#44 Re: Re: Re: Re:

2012-12-21 05:15

#21: Satine - Re: Re: Re:

Kedves Uram/Hölgyem, mert hogy nem derül ki, hogy Ön kicsoda. Vona Gábor igazi nemzeti szocialista, aki mindenkit üldözne, cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat és ha lennének még más nemzetiségűek akkor azokat is. Szerencsére Ő és a pártja lejáratta magát, így kezd lecsúszni, de ő és pártja valamint az általuk életre hívott félkatonai szervezetek az emberiség alját képviselik. Ezért ezt a pártot a magyar parlamentből ki kellene tiltani és a közéletből kizárni. A feljelentés ezért jogos és joggal nyilvános.

 

Válaszok

Satine

#47 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-22 18:57:53

#44: Maci - Re: Re: Re: Re:

Kedves Uram!

Igen nekem is az a véleményem, hogy az ilyen antifasiszta embereket ki kell zárni a kormányból, és még a csíráját is ki kell írtani, de én nem állok olyan ember mellé aki a saját anyját is eladná két forintért!

Azt hiszem a fagyi visszanyalt. Vona Gábor élt a lehetőségével és Szőcsi Urat fel jelentette a bíróságon.

Ha tenni akart volna Szőcsi úr és a gyülekezete valamit akkor nem von be szeméyleket és nem kér peticiót. gyébbként is egy vallásos embernek mi köze van a politikához? Ha forgatja  a bíbliát akkor abban benne van, hogy Márk 12:13-17 - Jézust megkísértették a farizeusok és a Heródes-pártiak, hogy „…megfogják őt a beszédben … Szabad-é a császárnak adót fizetni vagy nem? Fizessünk-é vagy ne fizessünk?” Erre a kérdésre, ha a farizeusok elvárásának megfelelően igennel vagy nemmel válaszolt volna Jézus, valószínűleg megfogták volna, hiszen ha fizetni kell adót, akkor ezzel Jézus elismeri, hogy Izráel az akkori ’pontifex maximus’ (minden vallások feje) – azaz a római császár – jogos provinciája, de ez esetben miként lehet akkor Ő a Messiás, ha behódol egy pogány uralkodónak? Ha pedig nemmel felelt volna, akkor a Heródes-pártiak rögtön megvádolják, hogy lázadó a jelenlegi hatalommal szemben. Jézusnak pedig Messiásként kellett meghalnia, s nem politikai okokból kifolyólag. Azonban Isten bölcsessége származott ki Jézus szájából, midőn így felelt az őt faggatóknak: „Adjátok meg ami a Császáré, a Császárnak, és ami az Istené, azt Istennek.

Én ezt egy politikai fogásnak titulálom, és ismétlem, nem állok egy olyan roma " vezető " mellé aki semmit nem tett a romákért, csak ígérget!