Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#11576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

2012-07-22 03:52

#11574: - Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

Ha  "bűncselekmény hiánya" miatt szüntették volna meg az eljárást akkor az azt jelentette volna, hogy Gyurcsányt tisztázták a gyanú alól.  De nem azért szüntették meg, hanem (elegendő) bizonyíték hiánya miatt. Ebben az esetben is eltüntette a nyomokat, mint a másolt diplomamunkája esetében vagy a Nomentana-ügyben, a színlelt lízingszerződéssel visszabérelt kormányüdülő és a Szalay utcai ingatlan esetében, stb.

Válaszok

ötletelő
Vendég

#11577 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

2012-07-22 09:31:59

#11576: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában 

 Ennyire nem lehetsz elvakult még jobboldalon sem.

Orbán és az általa kézivezérelt slepp úgysem fogja soha bevallani azt, amit mindenki tud, csak fél beszélni róla. Minden megszervez az erre kiképzett apparátus.

Elmesélek egy régi, igaz történetet: volt nekem egy főnököm a 70-80-as években. A háború után az öreg 3 évet a Gulagon törtött semmiért. Egy haszna volt, megtanult oroszul, aminek hasznát vette. Hátránya, hogy elvesztette a nagylábujját, mert lefagyott és az egészsége is kissé megroggyant a 3 évben. Na, ő mesélte egyszer, hogy saját szemével látta a Szovjetúnióban, hogy egy nőt elkapott a titkosszolgálat. Amikor földre teperték, akkor dugott az egyik ürge valamit a táskájába, amit aztán látványosan megtaláltak nála és már vitték is. Na, én ilyennek érzem a kínlódást, amit a Gyurcsány ellen folyamatosan el akarnak követni, így jön a szövek, hogy nem bizonyítható. Hát persze, hogy nem, amit nem követett el, az nem is bizonyítható, hacsak egyszer nem történik meg a szovjet példám, amit még gyakorolniuk kell. Ezzel nem akartam ötletet adni, van azoknak maguktól is elég.

 


Vendég

#11578 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

2012-07-22 11:00:30

#11576: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

Ez megint tévedes!!! Miniszterelnök Urat "tisztázták a gyanú alól", mert megszűntették a nyomozást ellene, ez jelenti azt. Ő már tiszta, mint a ma született bárány, hiszen a bizonyítottság hiánya azt jelenti, hogy Ő, mint GYF, nem követett el bűncselekményt.  (Na, itt érdekes, hogy - szerinted - eltűntette a bizonyítékokat. Ha ez a helyzet, akkor megint csak az a kérdésem, hogy vették a bátorságot, hogy bizonyíték nélkül meggyanúsítsanak valakit?)

A bűncselekmény hiánya egyébként azt jelenti, hogy maga a bűncselekmény sem történt meg. Mint volt írtam, itt történt bűncselekmény - legalábbis a gyanú szerint -, csak ahhoz GYF-nek már semmi köze nincs.

Remélem érthető, de, sajnos, én nem tudok jól magyarázni, mert türelmetlen vagyok hozzá.