Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#11484 Éjszakai töprengés

2012-07-18 04:03

Hát Szerike, ebben a langyos, csendes éjszakában nem bírok aludni, így ideólálkodtam a géphez és végigolvastam a sok förmedvényt, ami tegnap íródott. Nem lehet rá büszke a megalkotója, de nyilván nem is az volt a célja vele.

Olvasom a kommenteket és folyamatosan le vagyok döbbenve, hogy valakinek ennyire elmenjen a józan ítélőképessége. Egyszerűen képtelenség ezzel az alakkal normális beszélgetést folytatni. Ha valami nem a szája íze szerint történik, már dől belőle a szar és még ez tartja magát kultúrembernek. Nem az. Nagyon nem az.

A mai napom egész napos rohangászás lesz, csak délután kerülök gépközelbe, akkor jelentkezni fogok.

Pihenj sokat, ezzel a halszeművel ne foglalkozz, nem érdemli meg.

Természetesen MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Válaszok

Sz.

#11487 Re: Éjszakai töprengésre...

2012-07-18 13:17:57

#11484: L. - Nappali válasz...

Szép napot, Lukika!

A langyos, csendes éjszakában utána alukázni kell, nem ólálkodni...

Különben, tata, nem is akar normálisan beszélgetni, pedig még Filiszteusként mutatott rá hajlandóságot. Kár érte, mert... maradjunk annyiban, hogy ŐT KÁR ÉRTE...

Azon én is csodálkozom, hogyan vélhette kultúrembernek magát? Pedig, de sokszor leírta! Majdnem meg is tévesztett, 1x, 2x...  De, szerencsére, résen voltunk!  - Egyébként, minden ocsmányság, trágárság kezdeményezője, vagy kiprovokálója ő volt. Ez van.  - Abban azért biztos vók, hogy ő veszített, méghozzá sokkal többet.

 

MHGYF!!!