Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Sz.

#11487 Re: Éjszakai töprengésre...

2012-07-18 13:17

#11484: L. - Nappali válasz...

Szép napot, Lukika!

A langyos, csendes éjszakában utána alukázni kell, nem ólálkodni...

Különben, tata, nem is akar normálisan beszélgetni, pedig még Filiszteusként mutatott rá hajlandóságot. Kár érte, mert... maradjunk annyiban, hogy ŐT KÁR ÉRTE...

Azon én is csodálkozom, hogyan vélhette kultúrembernek magát? Pedig, de sokszor leírta! Majdnem meg is tévesztett, 1x, 2x...  De, szerencsére, résen voltunk!  - Egyébként, minden ocsmányság, trágárság kezdeményezője, vagy kiprovokálója ő volt. Ez van.  - Abban azért biztos vók, hogy ő veszített, méghozzá sokkal többet.

 

MHGYF!!!

Válaszok

Lukrécia

#11488 Re: Re: Éjszakai töprengésre...

2012-07-18 16:43:02

#11487: Sz. - Re: Éjszakai töprengésre... 

 Szia, Szeri, megkerültem.  Már megint elutaztak az unokáim egy hétre, úgyhogy a kedvem ma nem tökéletes. Még szerencse, hogy ez a pondró ma nem irkál ide mindenféle sértegetéseket, azt ma biztosan nem tudnám tolerálni. ----jó ez így, kell néha pihenőnap is. 

Képzeld, éjjel (hajnalban) visszaaludtam, olyan vad álmaim voltak, hogy azt el sem tudom mondani. Majd egyszer, ma nem. A fiammal álmodtam, ami részint jó, részint tönkreteszi a másnapomat-pl. a mait. Ilyenkor nem biztos, hogy jó belémkötni, lehet, hogy ezt érzik is mások. Hát körülöttem ez van, majd egyenesbe jövök.

Veled mi van, Te sem sűrűn írtál!!! bántott valaki, vagy csak neked is rossz a kedved?