Aláírásgyűjtés Szilárd atyáért

Quoted post

Vendég

#43 Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-08 15:45

#39: - Re: Re: Kedves péterréveiek!

Kedves Megfigyelő,ma nagyon borzalmas lelki állapotban vagyok,mint sokan mások itt a faluban,és nagyon kell fékeznem magamat,hogy ne törjön ki belőlem ez a harag,mert semmi jó nem végződne belőle,különösen,amikor megláttam ma a szentmisén,azokat az állnok személyeket,akik miatt ilyen dolgokra kényszerülünk! Szánalmas... és,ha esetleg végighallgatta volna ma Szilárd atyát,nem tette volna fel ezt a kérdést,hogy akar-e maradni!? Egyébként,van talán annyi eszünk,hogy nem harcolnánk érte,ha ő nem akarna továbbra is a péterréveiek papja lenni.

És természetesen eszünkbe jutottak azok az emberek is,ahova áthelyeznék Szilárd atyát,de ne mondja már senki,hogy valakiknek nagyobb szükségük lehet rá,mint ennek a falunak,aki már évtizedek óta vár egy ilyen lelki pásztorra,mint Szilárd atya!Nagyon megszerettük őt,és a gyermekeink egyszerűen imádják,és legnagyobb fájdalmat pont nekik okoznák  ezzel,akik a jövőt jelentik.

Soha semmiért sem állt ki még ez a falu,most épp itt az ideje! A közös célunk érdekében,tegyünk meg minden lehetségest!

Elnézést kérek,ha esetleg durván felyeztem ki magam,de ön sem lenne másként a mi helyünkben.Nagyon nagy a hitünk,és  Isten segitségét kérve,reménykedünk,hogy Szilárd atya velünk marad,Ő már hozzánk tartozik,Nekünk NEM KELL SENKI MÁS!

,,HIÁBA TÖRÖD ÖSSZE A VÁZÁT,A RÓZSÁK ILLATA MEGMARAD!,,

Válaszok

egy bárány

#45 Re: Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-08 17:59:44

HOPE

#47 Re: Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-08 19:23:35

#43: - Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

43-as: szépen leírta,sokunk szívéből szólt!

ss20

#58 Re: Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-09 10:01:55

Vendég

#81 Re: Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

2012-07-10 11:43:45

#43: - Re: Re: Re: Kedves péterréveiek!

Igazad van,tenyleg ossze kellene fogni vegre valahara valamiben,ha ezt is megbelyegzi a vmsz mint az orjaratot akkor orokre kizavarjuk oket innen!!! Kulomben is nem kellene itt valakinek eszrevennie magat es elhuzni oda ahonnan jott,mert meg a vegen uj jar mint a Jud Suss annak idejen...