Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#10683 Re: Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

2012-06-21 17:45

#10682: MHGY (V) - Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...  

 Mi van, Vili, ha neked letelt, ne is legyen már meleg a nyaralóknak, barátoknak? Jó kis barát vagy!!!

Válaszok

MHGYF

#10684 Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

2012-06-21 23:37:06

#10683: L. - Re: Re: Re:  Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

Szia Lukrécia!

Vilmos nem úgy gondolja, ahogy Te írod. Ő valszeg úgy érti, ahogy én is, hogy most már marhára elég a kánikulából. Ez igazán már a nyaralóknak sem jó, ők sem lehetnek éjjel-nappal a Balcsiban.

Nálunk már ma reggel 26 fok volt a kégliben, eddig csak 25. Napközben már 27-28 fok volt, aszerint, hogy merről sütött a nap. Az éjszakák eddig hűvösek voltak, takaró is kellett. Minden ablak tárva nyitva van egész iccaka és még az erkélyajtó egyik szárnya is, 2 szoba a hegy felőli oldalra néz, azt használjuk mi. Nappal nem nyitok ablakot, kb. 10 órakor záróra, csak a konyhaablakot hagyom 1 cm-re nyitva a gáz miatt.

Annak idején, amikor az Erzsébet téren laktam, a lakásban nem volt 25-26 foknál több, de éjszaka nem lehetett ablakot, erkélyajtót nyitni. Csak kb. 02-03 óra körül keveredett egálra a hőmérséklet, akkor szoktam kinyitni és reggel 08-kor zárni mindent. 380 volt belmagasság, úgyhogy elviselhető volt. Persze, ez az áldatlan állapot - csak a mostanihoz hasonló - 1-2 hetes kirívó esetekre vonatkozott.

Nincs légkondim, ilyenkor mindig gondolok rá, hogy azért csak jó volna 1-2 órára, bár nem igen szeretem. A mai napig  ventilátort sem használtunk még. Napközben egyedül vók, egy kis hideg tus és kész.

LEGALÁBB A DRÁGÁMNAK LEGYEN JÓ DOLGA, NEHOGY MEGSÜLJÖN, VAGY MEGHŰLJÖN! BÁR MOST MÁR ITT IS ELVISELHETŐ A KLÍMA. REMÉLEM A KIS ÉDESNEK MINDEN SOKKAL JOBB, INKÁBB ÉN NYÚLJAK KI, MINT Ő, MERT MIT ÉRNE NÉLKÜLE AZ ÉLETEM? REMÉLEM, TI IS ÍGY ÉREZTEK MINDANNYIAN??!!!

HOGYAN IS KÖSZÖNHETNÉK EL TŐLETEK MÁSKÉPP: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!

Jó éjszakát!

MHGY (V)

#10685 Re: Re: Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

2012-06-22 01:09:11

#10683: L. - Re: Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

EJNYE LUKRÉCIA!!!!!  UGY VAN AHOGY SZERÉNKE IS MEGÍRTA, HOGY EZ A NAGY KÁNIKULA MÁR SENKINEK NEM TESZ JÓT ÉS AZ IDŐSEKNEK PEDIG KIFEJEZETTEN ROSSZAT. HA BEJÖN AZ ELŐJELZÉS SZERINTI 25-30 CELSIUS KÖZÖTTI HŐMÉRSÉKLET AZ SOKKAL JOBB LESZ MINDNYÁJUNKNAK. ÉN MÉG 50 ALATTI VAGYOK, DE PL. A SZÜLEIM 70 ÉVESEK ÉS EZ AZ IDŐ ŐKET BIZONY MEGVISELI. DE EZ NEMCSAK AZ ÉN SZÜLEIMRE VONATKOZIK, HANEM RENGETEG IDŐS EMERKÉRE SAJNOS.

ÉN MINDIG MINDENKINEK CSAK JÓT SZERETNÉK ÉS FŐKÉNT NEM VAGYOK ÖNZŐ ÉS SZERETEM AZ EMBEREKET, DE KÜLÖNÖSEN A BARÁTOKAT PERSZE. ÍGY TÉGED IS!!!!!!!!

KÖSZI A VÉDELMET!!!!!! EZEK SZERINT SZERÉNKE JOBBAN ISMER, MINT TE LUKRÉCIA???? PEDIG VELE SEM TALÁLKOZTAM TÖBBSZÖR, MÉGHA NEM IS RAJTAM MÚLOTT.

ÖREG!!!! REMÉLEM JÓL MEGVAGY????? A JÖVŐ HÉTEN MÁR TELJES GŐZZEL OTTHON LESZEK ÉS ÖSSZEFUTHATUNK. IRTAM A JOBBIKOS PETICIÓBA IS, DE NEM NAGY KEDVEM VAN HOZZÁ.

HÜVÖSEBB ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT NEKTEK!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!