Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGYF

/ #10684 Re: Re: Re: Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

2012-06-21 23:37

#10683: L. - Re: Re: Re:  Megszűnhet a fasiszta nácigörény Jobbik...

Szia Lukrécia!

Vilmos nem úgy gondolja, ahogy Te írod. Ő valszeg úgy érti, ahogy én is, hogy most már marhára elég a kánikulából. Ez igazán már a nyaralóknak sem jó, ők sem lehetnek éjjel-nappal a Balcsiban.

Nálunk már ma reggel 26 fok volt a kégliben, eddig csak 25. Napközben már 27-28 fok volt, aszerint, hogy merről sütött a nap. Az éjszakák eddig hűvösek voltak, takaró is kellett. Minden ablak tárva nyitva van egész iccaka és még az erkélyajtó egyik szárnya is, 2 szoba a hegy felőli oldalra néz, azt használjuk mi. Nappal nem nyitok ablakot, kb. 10 órakor záróra, csak a konyhaablakot hagyom 1 cm-re nyitva a gáz miatt.

Annak idején, amikor az Erzsébet téren laktam, a lakásban nem volt 25-26 foknál több, de éjszaka nem lehetett ablakot, erkélyajtót nyitni. Csak kb. 02-03 óra körül keveredett egálra a hőmérséklet, akkor szoktam kinyitni és reggel 08-kor zárni mindent. 380 volt belmagasság, úgyhogy elviselhető volt. Persze, ez az áldatlan állapot - csak a mostanihoz hasonló - 1-2 hetes kirívó esetekre vonatkozott.

Nincs légkondim, ilyenkor mindig gondolok rá, hogy azért csak jó volna 1-2 órára, bár nem igen szeretem. A mai napig  ventilátort sem használtunk még. Napközben egyedül vók, egy kis hideg tus és kész.

LEGALÁBB A DRÁGÁMNAK LEGYEN JÓ DOLGA, NEHOGY MEGSÜLJÖN, VAGY MEGHŰLJÖN! BÁR MOST MÁR ITT IS ELVISELHETŐ A KLÍMA. REMÉLEM A KIS ÉDESNEK MINDEN SOKKAL JOBB, INKÁBB ÉN NYÚLJAK KI, MINT Ő, MERT MIT ÉRNE NÉLKÜLE AZ ÉLETEM? REMÉLEM, TI IS ÍGY ÉREZTEK MINDANNYIAN??!!!

HOGYAN IS KÖSZÖNHETNÉK EL TŐLETEK MÁSKÉPP: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!

Jó éjszakát!