Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata
Vendég

#10653 Re: Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

2012-06-19 20:20

#10652: szeretettel - Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!! 

 Hát kedves "szeretettel" nevű csúnyán beszélő fórumtárs. Ezzel a stílussal nem hiányoztál ide, hiszen a bal oldalra mindig is az volt a jellemző, hogy nem ragadtatta el magát ilyen alpári módon. Mióta az első beírásodat olvastam, egyfolytában az motoszkál a fejemben, hogy ez nem lehet más, csak a büdöskomcsizó náci F... és az a célja, hogy a bal oldalt lejárassa. Hát ebből nem kérek, nem kérünk. Fel vagyok háborodva, a gyomrom forog. Ha nem is vagy a büdöskomcsizó, bár ezt kétlem, megkérlek, hogy húzz el innen, ne járasd le a bal oldalt. Tánc és illemtanórára biztos nem jártál, ott elmodták volna, hogy így nem szabad viselkedni.

Válaszok

MHGYF

#10654 Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

2012-06-19 22:05:34

#10653: Demokrata - Re: Re: Re:  Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

Hali!

Én inkább a büdöskomcsizótól kérdezném meg, hogy nem szokott irigy lenni a segge arra a sok sz@rságra, ami kijön a száján? (Ezt ma hallottam a Pünkin. Egyébként szerintem ez legszebb strand. Nem túl nagy, de a szép őspark rózsalugasokkal van tele és a Duna parton van, ami gyalogosan 10 perc itthonról.)

Volt olyan, akit itt én igyekeztem védeni, akkor az nem tetszett senkinek.

Most azt mondom, hogy jól tette, aki ideírta ezt a - szerintem is - ocsmányságot!!!

Tehát, engem nem izgat, ki mit ír? Különösebben nem tudok ellene tenni, láthatóan mindenki azt ír, amit akar. Eddig is úgy volt. Kaptunk mi is éppen elég feketét, fehéret és tarkát, kapjon más is (vissza belőle).

Csa...    Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!


Vendég

#10657 Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

2012-06-20 01:01:58

#10653: Demokrata - Re: Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!! a bal oldalra mindig is az volt a jellemző, hogy nem ragadtatta el magát ilyen alpári módon

Kérdés: Honnan lehet tudni, hogy egy ocsmány büdöskomcsi patkány hazudik?

Válasz:  Onnan, hogy mozog a szája.