Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#10654 Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

2012-06-19 22:05

#10653: Demokrata - Re: Re: Re:  Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

Hali!

Én inkább a büdöskomcsizótól kérdezném meg, hogy nem szokott irigy lenni a segge arra a sok sz@rságra, ami kijön a száján? (Ezt ma hallottam a Pünkin. Egyébként szerintem ez legszebb strand. Nem túl nagy, de a szép őspark rózsalugasokkal van tele és a Duna parton van, ami gyalogosan 10 perc itthonról.)

Volt olyan, akit itt én igyekeztem védeni, akkor az nem tetszett senkinek.

Most azt mondom, hogy jól tette, aki ideírta ezt a - szerintem is - ocsmányságot!!!

Tehát, engem nem izgat, ki mit ír? Különösebben nem tudok ellene tenni, láthatóan mindenki azt ír, amit akar. Eddig is úgy volt. Kaptunk mi is éppen elég feketét, fehéret és tarkát, kapjon más is (vissza belőle).

Csa...    Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Válaszok

Demokrata MHGY
Vendég

#10655 Re: Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!!

2012-06-19 22:27:56

#10654: MHGYF - Re: Re: Re: Mindhalálotokig nácigörények lesztek!!!!! 

 Meg tudsz néha nevettetni. Ez a szar-hasonlat több, mint jó volt. Nem ismerem a célszemélyt, de a sok beírása alapján van róla elképzelésem, véleményem, az pedig nem jó. Na, ne is menjünk bele, úgysem lesz jobb semmi.

Most látom, hogy az egyiptomiak megint balhéznak Kairóban. Azok sem tudnak nyugodni. Én pedig addig nem akarok meghalni, míg nem jártam Egyiptomban, ahhoz pedig Kairo is hozzátartozik. Képzeld el, amikor jöttünk haza Izraelből, a repülő kristálytiszta időben repült 11.000 méter magasan és bemondta a sztuvi, hogy éppen Kairo felett repülünk és  a bal oldalon ülő szerencsés utasok ha most kinéznek, láthatják a piramisokat. Fantasztikus volt. Ettől aztán még inkább elszomorító, hogy megint áll a bál és átvette a hadsereg a hatalmat.