Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

ATTILA A HUN

#4808 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-13 12:03

#4806: Csaba királyfi - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Édes Fiam!

Micsoda találkozás! Jó szívvel veszem a támogatásodat és a javaslatodat is. Az időmet azért nem sajnálom, mert, mint írtam mindenki a maga eszközeivel próbál tenni valamit. Nekem ez az egyik eszközöm, a szándékom pedig az volt vele, hogy tükröt tartsak az ide tévedők elé, amiben aztán ki-ki felismerheti a maga arcát: a mindennapokban verejtékkel küzdő, estére ágyára rogyó ember érezze, hogy van miért küzdeni, talán holnap-holnapután beérik a vetés, a megvilágosodott, de emiatt magára maradt ember, aki úgy érzi, boldogabb volt vak korában, érezhesse, hogy jó úton jár, még ha nehezebb is a lába tőle, az agymosott, ha egyáltalán magára ismer, lássa, hogy a könnyebb út választásával a népét és az utódait köti gúzsba, a provokátor pedig láthassa, hogy az álarc mögül kilóg a lóláb.

Ami G/P-t illeti, csak azért nem akarom 100 %-ig kijelenteni, hogy provokátor, mert akkor jóval aktívabbnak kellene lennie, ő meg hetekig kérődzik egy-egy válaszon mielőtt felbüfögné. Persze, simán lehetséges, hogy nagyon sok hasonló fórumon teljesít "missziót". És az is a provokátor vonalat erősíti, hogy a nemzetéért aggódó, felelősen gondolkodó magatartást azonnal hungarizmusnak, feudalizmusnak és identitászavarnak tűnteti fel, az ostoba agymosottakból nem igen nézhető ki ez a retorika.

Hanem ami a te idődet illeti, Fiam, az jól látszik, hogy nem szívesen fecsérled az ilyesmire. Előre fogom a hasamat, hogy mit fog kifordítani az elgépelt szavaidból ez a szerencsétlen az online fordító szoftverével. Nos, ebben is igazad lehet, rád nagy feladatok várnak a Csillagösvényen. Szedd a lábad szaporán és a JóIsten kísérjen utadon! A Székelyek már nagyon fürkészik azt az ösvényt.

Válaszok

Csaba királyfi

#4809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-14 00:37:39

#4808: ATTILA A HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Öregapám!

költőnek, prózavers írónak tetszene tán lenni, némely részlet kérdezteti ezt velem.

Én még azért úgy gondolom, hogy Illyés önszorgalmú kutyái is már csak jó pénzért kémkednek, ezért írom újra, hogy G/P - jó ez a jelölés - mégiscsak ügynök.

Ami a feudalizmust illeti: ha nem lett volna - hozzánk persze csak Ottó bácsi elődei hozták be, addig székely-magyar szabad nép volt -, akkor szegény G/P ügynök sem lett volna: azok az urak engedték be országunkba őket....

Ami meg a csillagösvényt illeti: úgy hallom, önkéntes rabságot választottak hazámfiai most a választásokon, hová menjek már én, egyszerű ember haza, ha rosszul választott falum népe?

És a többiek, képesek lennének az ösvényt, amiről írtál, s amire szívesen lépnék, meglátni? És egyáltalán: az önárulók jönnének- e utánam, vagy csak egyedül keverném fel a csillagport?

Erről jut eszembe, meg kéne tanítani G/P- ügynök elvtársnak, hogy van, és hogy ki is a magyarok Istene, aki a szeretetet adta parancsba népének........

Ne engedd magadat lehangolni borongásom által, inkább lássuk, mit tehetnénk?