Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

ATTILA A HUN

/ #4808 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-13 12:03

#4806: Csaba királyfi - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Édes Fiam!

Micsoda találkozás! Jó szívvel veszem a támogatásodat és a javaslatodat is. Az időmet azért nem sajnálom, mert, mint írtam mindenki a maga eszközeivel próbál tenni valamit. Nekem ez az egyik eszközöm, a szándékom pedig az volt vele, hogy tükröt tartsak az ide tévedők elé, amiben aztán ki-ki felismerheti a maga arcát: a mindennapokban verejtékkel küzdő, estére ágyára rogyó ember érezze, hogy van miért küzdeni, talán holnap-holnapután beérik a vetés, a megvilágosodott, de emiatt magára maradt ember, aki úgy érzi, boldogabb volt vak korában, érezhesse, hogy jó úton jár, még ha nehezebb is a lába tőle, az agymosott, ha egyáltalán magára ismer, lássa, hogy a könnyebb út választásával a népét és az utódait köti gúzsba, a provokátor pedig láthassa, hogy az álarc mögül kilóg a lóláb.

Ami G/P-t illeti, csak azért nem akarom 100 %-ig kijelenteni, hogy provokátor, mert akkor jóval aktívabbnak kellene lennie, ő meg hetekig kérődzik egy-egy válaszon mielőtt felbüfögné. Persze, simán lehetséges, hogy nagyon sok hasonló fórumon teljesít "missziót". És az is a provokátor vonalat erősíti, hogy a nemzetéért aggódó, felelősen gondolkodó magatartást azonnal hungarizmusnak, feudalizmusnak és identitászavarnak tűnteti fel, az ostoba agymosottakból nem igen nézhető ki ez a retorika.

Hanem ami a te idődet illeti, Fiam, az jól látszik, hogy nem szívesen fecsérled az ilyesmire. Előre fogom a hasamat, hogy mit fog kifordítani az elgépelt szavaidból ez a szerencsétlen az online fordító szoftverével. Nos, ebben is igazad lehet, rád nagy feladatok várnak a Csillagösvényen. Szedd a lábad szaporán és a JóIsten kísérjen utadon! A Székelyek már nagyon fürkészik azt az ösvényt.