Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Vendég

2012-05-31 21:38

naplo-online egyik cikkéhez hozzászólás :

"Pék Attila szoci képviselő hozzászólásából kiderült hogy az állami fenntartásba kerülés esetén nem garantálták volna a jelenlegi szoci szimpatizáns iskolaigazgatók továbbfoglalkoztatását. A szekta viszont garantálja ezt, tehát ezért aggódtak az "elvtársak"

Komolyan mondjátok, hogy 2 félős iskolaigazgató miatt kell szenvednie több 100 diáknak, szülőnek és ajka lakosságának !?

Hát ezen is kiakadtam !

Válaszok

Már nem ajkai

#223 Re:

2012-05-31 22:16:37

#222: -

Én meg azon akadtam ki, hogy elment a levél a Kormányhivatalba, hogy félre tájékoztatták a szülőket. Elment a bizonyíték is, a szülőknek küldött, NZ által aláírt levél. Ezt miért tartja a Kormányhivatal jogszerűnek? Hiszen világosan kiderül belőle, hogy az iskola leépítésével, esetleges bezárásával riogatták a szülőket. Az államnak nem volt lehetősége ezt megerősíteni vagy cáfolni. Jogállamban hogyan mehet úgy az iskola az egyházhoz, hogy a szülők nyilvánvaló becsapásával szereztek szülői munkaközösségi szavazatokat. Jogállamban hogyan lehetséges, hogy 60000 lelkes térségnek nem marad világi szakképző iskolája? Ráadásul ez nem csak a most bent levő gyerekeket érinti, hanem azokat is, akik az elkövetkező években akarnak szakképző iskolába menni. Alkotmánybírósághoz kell fordulni, hiszen alkotmányos jogok sérülnek. Kérem Ferenczi Gábor országgyűlési képviselőt, hogy tegye meg!