Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Vendég

#88 Re: volt bánkis

2012-05-22 16:37

#84: - volt bánkis

Csak erősített a meggyőződésemben az elmúlt néhány nap történése.

A tanárok reagálása (akár itt a vitalapon), a rajtakapott hazugságaik - nem szó szerint, hanem a lényeget illetően idézve- : " még a fórumon legvérmesebben tiltakozó anyukát is sikerült meggyőzni", "nem állítottuk, hogy az iskola állami kézbe kerülése esetén ajkán megszűnne a képzés"... Nos, aki a fórumon jelen volt, az tudja, hogy mi történt. Igazgató Úr vélelmezte, hogy állami kézbe kerülés esetén az ajkai iskolának vége lenne, a többi várossal tennének jót, eggyel pedig rosszat, és nem fordítva. Ezért, valamint az anyagi ígéretek miatt a Hit Gyülekezet fennartóvá válását támogatják.

Úgy gondolom, hogy mindezek után semmilyen körülmények között nem fogom a gyermekemet ebbe az iskolába járatni. Ahol tanárok a vitalapon nyíltan ostobának... nevezik a szülőket, ahol politikai hovatartozásuktól függetlenül mocskolják egymást (tisztelet a kivételeknek), ahol az eluralkodott állapotok és hangulat annyira rányomja majd a bélyegét az iskolai életre, ebből köszönjük inkább nem kérünk.

Válaszok

Vendég

#89 Re: Re: volt bánkis

2012-05-22 17:40:54

#88: - Re: volt bánkis

Teljesen igaza van, de azért az ígérje meg, hogy segít küzdeni azért, hogy Ajka ne legyen hitgyülis központ. A város és vonzáskörzete számára ugyanis ez egyáltalán nem közömbös. Azt viszont ismerjük el, hogy a Bródy minden tekintetben jól vizsgázott ebben az ügyben és maximálisan rászolgál a szülők bizalmára.

egy volt bánkis szülő

#93 Re: Re: volt bánkis

2012-05-22 18:59:40

#88: - Re: volt bánkis

Csak olvasom a hozzászólásokat és néhány dolog nem hagy nyugodni. Ön felháborodik azon-joggal-, hogy a tanárok ostobának nevezik a szülőket. Azon nem gondolkodott még el akár Ön, akár a többi szülő, 'volt Bánkis', hogy mit szólnának a tanárok, ha egy rossz osztályzat, beírás után hallanák az Önök és gyermekeik szitkozódásait? Feltételezem, nem csak 'ostobának' hívják őket. Nem kell messze menni, elég ha ezen és a többi ide kapcsolódó fórumon 'szemezget' az ember, vagy akár az utcán sétál. Engem a szüleim arra tanítottak, hogy tisztelni kell a tanáraimat, és én is arra neveltem a ma már felnőtt gyerekeimet. Sajnos, ma már nem így van, és ezért engedik meg a gyerekek azt a viselkedést, amit látni, hallani lehet-és nem kell ehhez tanárnak lenni.

Bizonyára Ön(ök) is volt(ak) már olyan helyzetben, amikor komoly döntést kellett hozni fontos kérdésben. Úgy gondolja, hogy a tanárok nem tették ezt meg? Gondolkodás nélkül szavaztak? Kétlem.

Vagy azt hiszi, hogy az szebb cselekedet volt, amit a gimnáziumban tettek a Hit Gyülekezetéhez tartozó gyerekekkel? Most tudom, azt mondja, szemenszedett hazugság. Tudja, van egy mondás: Nem zörög a haraszt...

Az eluralkodott állapotokról és a hangulatról pedig csak annyit: minden változás felborzolja a kedélyeket. Majd ha lenyugszik minden, biztos nyugodt körülmények között folyhat a mindennapi munka.