ÓVJUK MEG A MEOE-T !

Quoted post


Vendég

#23

2012-04-30 15:34

Én vásároltam egy kutyát olyan céllal, hogy kiállításokra viszem. Hosszú szőr, szép kutya, minden rendben nála. De azt mondták, hogy ne is próbáljak kiállításra menni vele, mert akkora a korrupció, hogy semmi esélye. Ha nem vagyunk ismerőse esetleg nem vásároltam kutyát az adott bírótól lehetőség sincs kiállítási cím megszerzésére. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy csak a pénzről szól minden a MEOE-nál. Mégis kell egy szervezet, aki rendben tart mindent és megtalálja a módját a szaporítás kiküszöbölésének.

Válaszok


Vendég

#28 Re:

2012-05-01 17:15:45

#23: -

És kipróbáltad, hogy igaz-e a hír, vagy csak úgy elhitted?

skarma

#33 Re:

2012-05-02 23:15:54

#23: -  ez nem igaz !egy majd két kutyás lettem,és sikeres voltam, bár senkinek sem voltam csókosa,se lekötelezettje,idős vagyok, handlerre sohasem volt pénzem,próbálom szaporázni a lépteimet, ami hol sikerül, hol nem,handlerem nem is lesz,és mégis elismerik a kutyáimat,persze átéltem igazságtalan birálatot, és ki nem, legyintettem és továbbléptem,voltam csalódott, voltam boldog,,ilyen a versenyek világa, nem lehet mindig nyerni.

Az utódokat igyekeztem hozzám hasonló erkölcsileg számomra elfogadható és felelős gazdijelölteknek adni, akikben megbiztam,és szeretném ezt a továbbiakban a MEOE szineiben folytatni

Ennyire nem lehet eszetlen egy kormány!!!