Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen
Quoted post
Családanya |
#632012-04-24 08:26Teljesen egyetértek a Belvárosi lakó hozzászólásához!!!!!!!!!!!!!!! Én és a családom is a belvárosban élünk. Minden hétvége(péntek,szombat este) kész rémálom,mert valóban a fiatalok nem tudnak viselkedni,és amit maguk után hagynak az kész borzalom. Szerintem sok szülő nem is tudja ,hogy csemetéje ,mit csinál,hogyan viselkedik éjszaka. Csak egy kis példa: Verseny vizelés,szeretkezés a parkoló autó tetején,okádás a ház bejárata előtt,netán finoman mondva kakilás, szintén a bejárati ajtó előtt,üvegek bedobálása a ház ajtajára stb.,stb. Nagyon sokszor kellet minden hétvégén takarítani hajnalban,csak azért,hogy ne maradjunk szégyenben a hozzánk érkező vendégeink előtt,hogy milyen környéken lakunk. Ja,ez mind a Kisfaludy utcában történik Kecskemét belvárosában. Szeretnék arra a sok hozzászóláshoz reagálni miszerint öregek laknak,és hogy forduljanak fel és ehhez hasonlók. Én családanya vagyok és minden megteszek annak érdekében ,hogy a kisgyermekem nyugodtan tudjon hétvégén is aludni!!! És ne kelljen azt hallgatnia ahogy a felnőttek szép „szaftosan”beszélnek nyomda festéket nem tűrő mondatokat. Az,hogy a belvárosi lakók költözzenek ki a város szélébe nem megoldás. A diszkó környékén magát a zenét is lehet hallani zárt ablak mellett is. És ez tetőzi a magukról elfeledkező vendégek tivornyázása is,az autó hangos túráztatása . ÉN ÉS A CSALÁDOM ,VALAMINT A KÖRNYÉK LAKÓI NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK A VÁROS VEZETŐINEK,HOGY TESZNEK VALAMIT AZÉRT,HOGY ÉLHETŐBB LEGYEN A BELVÁROS AZ ITT LAKÓK SZÁMÁRA!!!!!!!!!! |
Válaszok
betthinah |
#100 Re:2012-05-01 11:07:59Teljes mértékben megértem az Ön szempontjait, de mint fiatalként mondom, hogy sajnos a normálisan szórakozó, kikapcsolódni vágyó fiatalok nemhogy szégyenben maradnak a viselkedni nem tudó kortásaik miatt, de még a mi nyakunkon is szorul a hurok az ő hülyeségük végett. Na ez az, ami miatt én aláírtam. NEM FOGOK MÁS HÜLYESÉGE MIATT SZENVEDNI! AKI NEM TUD VISELKEDNI, FEGYHÁZ VAGY NORMÁLIS NEVELÉS! Nem azokon kéne szorítani a hurkot, akik így sem tudják, hova tanuljanak, hol dolgozzanak, mennyit stresszelünk mi, fiatalok, mennyit a felnőttek. Valahol ki kell ereszteni, bizony és sajnos ez az éjféli korlát a vidékiek helyzetét sem könnyíti meg, akik igényes szórakozóhelyre szeretnének elmenni. Magamról tudom például, hogy mekkora a tóréshatárom az alkohollal szemben és nem feszegetem. Aki nem tud parancsolni magának, maradjon otthon, vagy menjen egyenesen a detoxba! Na meg akinek ehhez a díboláshoz, hangoskodáshoz alkohol sem kell, csak neveletlenség vagy épp túlpigmentált bőr, annak pedig intézetet vagy keményebb szülői szigort tudok javasolni. LEHET KULTÚRÁLT KERETEK KÖZÖTT SZÓRAKOZNI, EMBEREK, NEM TUDOM, MIÉRT FONTOS AZ ÜVÖLTÖZÉS, RONGÁLÁS. Kedves polgármesterünk is elfeledkezik arról, hogy bizonyára ő is járt szórakozni. |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4726 Létrehozva: 2025-06-09
PamKutya koncert
2459 Létrehozva: 2025-06-09
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1471 Létrehozva: 2025-06-30
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
‘Kuss’nál kuss!
919 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
822 Létrehozva: 2025-07-03
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3443 Létrehozva: 2025-06-06
A kassai magyar oktatás jövője
649 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
454 Létrehozva: 2025-06-17
OG Fluor koncert
4250 Létrehozva: 2025-05-14
SP Koncert
367 Létrehozva: 2025-06-24
Fogjunk össze az igazságos békéért!
316 Létrehozva: 2025-06-19
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
295 Létrehozva: 2025-04-30
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
238 Létrehozva: 2025-06-30
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
207 Létrehozva: 2025-07-08
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19
Védjük meg a Margit-sziget mókusait – Pórázra a kutyákat a közparkokban is!
131 Létrehozva: 2025-06-30
Legyen ivókút a József téren!
115 Létrehozva: 2025-07-01
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
109 Létrehozva: 2025-07-10