Családi pótlék ne legyen utalvány!

Quoted post


Vendég

#194

2012-04-17 23:58

A családi pótlékot nem a hitelek fizetésére kell költeni!!! Ez az egyetlen jövedelem?? a nagy semmire vállalnak gyerekeket? Amennyi a CSP, legalább annyi elmegy ételre, nem??? Akkor lehet abból vásárolni, már a Tesco-ban is! A máshonnan érkező pénzből meg lehet a többit fizetni.
Jogos, hogy ezzel azokat gyerekeket védik, akiknek az apjuk/anyjuk 2 nap alatt elissza a CSP-t! de itt idáig nem terjed senki gondolkodása, csak a fröcsögés megy.

Válaszok


Vendég

#195 Re:

2012-04-18 16:02:30

#194: -

Mint már mondottam,mi se a tescoban,a cba-ban nem vásárolunk!!!!! Piacra járok,pékségbe! Ott nem fogadják el! Nem kívánok 48.000ft-ot ezekben a szarokban,trágya kajára elkölteni! Menjen Maga oda és tömje Magát  ezekkel a vacakokkal! Egészségére! És senki se azt mondta,hogy a családit költi a hittelre,csak az az első bevétel a hónapban és a bankok olyankor vonnak-senkinek nem hiányzik a bünti kamat,mert nincsen időben befizetve a részlet! Erről ennyit,inkább Maga gondolkozzon egy kicsit

karadiszilvia

#196 Re:

2012-04-19 22:12:17

#194: -

Hú de okos vagy te is, a nem segélyessel együtt! Ha kicsit olvastál volna, akkor tudnád, hogy az árak az egekbe szöknek, míg a fizetések a béka segge alatt vannak! Képzeld, 9 éve szültem első gyerekemet, és nagyon jó fizetésem volt! NINCS SAJÁT LAKÁSUNK!! Szüleimnél élünk, mert nem tudjuk összerakni a pénzt saját házra! 16 éves korom óta dolgozom, ahogy befejeztem a sulit! Mégsem jutunk egyről a kettőre! Vannak elvált szülők, vagy éppen özvegyek! Mily meglepő! Ezt nem lehet előre betervezni! Úgyhogy nem a semmire szülünk! Majd elfelejtettem, vannak, akik nem mehetnek vissza GYES-után, mert mondjuk kisgyerekes már nem kell, vagy éppen idő közben megszűnt a cég, stb! Vannak beteg gyerekek, akiknek szintén nem lehet azt mondani, hogy CSAK ERZSÉBET UTALVÁNY VAN, GYÓGYSZERT NEM KAPSZ! Szóval sorolhatnám itt a hülyeségedre az ellenpéldákat, de nincs hozzá türelmem! Ha valakinek észből csak ennyit osztott a Jó Isten, azt nagyon tudom sajnálni!

 

A szülés utáni időket leszámítva, mindig dolgoztam, sőt, volt, hogy egyszerre 4 helyen és a családomra már nem jutott időm! Egyik munkahelyről ki, a másikba be! 31 éves vagyok, de úgy nézek ki, mint egy 40 éves! Sosem mentem segélyért! De sajnos vannak olyanok, akik TÉNYLEG RÁSZORULNAK! Ezt kellene belátni! És itt nem a retkestalpú cigányokra gondolok!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...