Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

ATTILA A HUN

#4785 Re:

2012-04-15 19:54

#4783: Gigel -

Mai Gigel mai, prostul lumii! De ce vorbesti prostii. Crezi ca Romania ta si-a primit vaccina contra UE?????????????? De ce crezi, ca pensiile, salariile la voi sint din ce in ce mai mici, iar preturile si taxele cresc in continuu, nu ti-a trecut prin capul ala sec, ca poate are ceva legatura, cu UE, cu IMF. In loc sa ne spui noua, unde sa plecam si cind, mai bine aduna-tí oile imprástiate, leagá-ti opinca si ia directia inapoi in munti, acolo ti-e locul.

Válaszok

Gigel

#4802 Re: Re:

2012-05-15 14:02:09

#4785: ATTILA A HUN - Re:

Nu, frate, nu e vaccinata Romania, dar isi asuma situatia asta si incearca sa o gestioneze. Dar mai stiu ca in vreme ce Ungaria traieste pe credit de dinainte de 1990, ca Ungaria a profitat din plin de aderarea la UE, ca banii veniti dinspre UE au fost bine-primiti, iar acum, cand ati dat de greu, va udati izmenele si vreti inapoi in Evul Mediu feudal. Or, in secolul XXI european, feudalismul a disparut cam de multa vreme, de aceea sugeram zona Urali.

Cat despre opincile si mioarele mele, nu-ti fa griji, in munti nu ma pot duce ca i-a defrisat Verestoy pe toti, asa ca inca stau pe ganduri, poate ca ar fi mai bine sa pornesc incetisor spre campia Panonica, s-o gasi ceva iarba buna pe acolo. Ca iarba rea vad ca salasluieste in spatiul virtual.

Dupa cum vezi, eu nu-mi neg originile de oier. Asta au fost strabunii mei. Ce nu inteleg este cum se face ca dintr-o natiune pur nobiliara, ungurii au ajuns atat de jos.