Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n

Quoted post

Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#91 Re:

2012-04-02 11:53

#90: Anti - Re: Re:

A tatárjárás nagyon fontos esemény, biztosan sokat tud róla archív anyagokból. Szerintem a pirézekkel együtt már 3000 éve vagyunk itt, ettől még Morvai egy neonáci, és neonáci pártot képvisel. Hiába táncol sámán a szent korona körül, levághatjuk még egy hulla kezét, és körbehurcibálhatjuk akár Magyarország szívcsakrája felett is, mi akkor is egy ócska posztkomcsi, mára újra autoriter buta ország vagyunk, élünkön egy beteg diktátorral.

Morvai most éppen úgy járatja le az ELTE-t, ahogy Schmitt PÁl a SOTE-t.  A párt, amelyiket kévisel, Ügyészség előtt van holokaszttagadás miatt.
Maga épp olyan komcsi, mint bárki más, hiszen itt nőtt fel.

Válaszok

Anti

#92 Re: Még Ön prédikál a kirekesztés ellen?

2012-05-18 23:28:33

#91: Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen - Re:

Először is megköszönöm, hogy nem törölte hozzászólásomat. Később visszaolvasva néhány bejegyzést, esett csak le,hogy Ön az ELTE egyik oktatója lehet, én meg....,hogyan jövök ahhoz,hogy szembeszálljak Önnel! Mégsem értem, minek lovagol még mindig a kitalált "piréz" álkisebbségen?Ezt a túlszaporodott szociológus társadalom etette meg az olyanokkal, akik még a Habsburg ház tatarozására is adakoztak volna!Az,hogy a Jobbik parlamenti párt lett,nem Morvai bűne, illetve érdeme.Nem Morvait kell ezért hibáztatni,talán azokat kellene meggyőznie,akik rájuk szavaztak.Képzelje, voltak köztük ELTE-s diákok is!És ELTÉn végzett diplomás magyar szakemberek!Most emiatt Morvait kitiltani,olyan, mint az asszony félrelépéséért a franciaágyat kidobni.Szerintem SP nem a SOTE-t járatta le ahogyan Morvai láttán sem a fertőben fetrengő ELTE-re asszociálnak.

Attól,hogy itt nőttem fel,még nem vagyok sem török (150 évig ők is itt nőttek) sem orosz (40 évig ők is) sem komcsi. Ahogyan az örmények sem törökök, a palesztinok meg nem zsidók. Ha én az akváriumomba sziámi harcoshalat vásárolok, abból soha nem lesz tükörponty. Ön úgy küzd a kirekesztés ellen, hogy közben a földrajzi élettérhez köti mások identitását. Jó ég! Nem Önt kellene az ELTE-ről kitiltani véletlen?