Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-18 08:22


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-18 17:20


Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#78 Szolgálati közlemény

2012-02-19 19:03

Jelezném a lelkes szélsőjobboldali nézetek híveinek, hogy nyithatnak egy "Hajrá, Morvai Krisztina" petíciót, de ez nem az.
Bármennyi sértegető és szélsőséges megnyilvánulás lesz beírva, ki is lesz törölve.
Az űrlaphoz tartozó vitalap nincs összefüggésben a petíció céljával és sikerével: a petíció nem vita tárgya, ez a vitarovat automatikusan megnyílik itt, de nincs szükség rá. Aki nem ért egyet a petícióval, nem írja alá, és csendben távozhat innen.

Jelenleg a sajtó és az ELTE oktatók közül a támogatók körével való kapcsolatkiépítés folyik.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-20 21:38


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-21 21:51


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-21 21:53


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-21 21:55


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-21 22:34


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-22 16:28


Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#85

2012-02-24 23:23

Szeretném, ha az unatkozó ideírók:
1. nem itt üzengetnének az aláíróknak
2. senki nem osztana tanácsot a moderálásra, teljesen fölösleges, szilárd demokrata alapokon folyik, annak bárki által történő minősítése nem zaklat fel

Szeretném hangsúlyozni, hogy a Vitalap lényegtelen a petíciót tekintve, lezárni azt külön nem lehet. Ott a petíció leírása, ha egyetértesz, aláírod, ha nem, agyő. Abszolút nem izgat az se, ha lesz 200 törölt hozzászólás, ha nem felel meg a petíció szellemiségének, ki lesz törölve.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-26 22:18


B. Bende

#87 Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

2012-02-28 04:06

A hozzaszolasok szerint, nem hazafiak, csak valami szdsz-es lmp-ok meg hasonszoru aldemokratak, akiket a rakosi-kadar korabeli pedagogusok csocsen neveltek. Hala a Mindenhatonak, hogy vannak Magyar Politikusok Pl. Morvai Krisztina, aki ki mer allni a Magyarsag es Magyarsaga mellett, es meg akkor is, amikor az nem "politikaig korrekt" meg meri mondani az igaszsagot. A tutti voi altri andata a ramengo.
Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#88 Re: Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

2012-02-29 04:42

#87: B. Bende - Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

Morvai Krisztina legutóbbi, valamely nációért való kiállása az a palesztin volt, ő ezt kis kezdőbetűvel írja, mert még ő is Kádár-korabeli pedagógusok csöcsén nevelkedett, sőt, ahol most tanít, ők is. De nem ez az oka, hogy a londoni palesztin konferenciáról kitiltották, valami gond lehet a kiállási stílusában, attól tartok.

A kérdésedre a választ a petíció nyitó oldalán találod meg, amire az van írva magyarul: "Nézd meg ezt a Petíciót."

Morvai Krisztina 1989-ben 26 éves volt, tehát azt jelenti, hogy tevékeny részt vállalt már a KISZ-ben is, sőt, a Kádár-kor mentális csúcspontján már egyetemen tanította azt, amit tanárai csöcséből vagy bármelyik más testrészéből kiszopott, ahogy leírod ezt a tanulást mint számodra perverziónak tűnő folyamatot.

Nem akarsz írni neki, hogy nyisson inkább egy Magyar Egyetemet, és ott kizárólag a leghamarabb az Antall-korban tanulni kezdett emberek tanítsanak? (Kiszámolom neked, aki 6 éves volt 90-ben, tehát 28 évesnél ne legyen idősebb egyetemi oktató, de rektor se.) Nem kéne nyűgglődnie ezen a magyartalan ELTE ÁJK-n, nem?
Közös célért küzdünk, állj mellénk, és harcolj érte.

Morvai legújabb jobbikos EP-társa pedig Morvainál is idősebb, tehát ő is komcsi, 52 éves.

Szüleid jártak iskolába a Kádár-Rákosi korban, vagy az analfabétizmussal tüntettek a rendszer ellen?

A Mindenható magyar, vagy hogy jött a képbe? Őérte is ki kell állni?

Morvai magyarságát senki nem vonta kétségbe, vagy neked kérdéses volt? Nem lehet, hogy a szélsőjobb csoport ezirányú bizonytalansága  tolta őt abba bele, hogy folyton ezt igazolja? Korábban nem volt ez rá jellemző. Történt valami az életében, ahol megváltozott az identitása?

Vona azt mondta, hogy ő és a Jobbik - amit Morvai képvisel az EP-ben - nem demokrata, így a demokrata táborba való igyekvésed Morvai helyett egy kicsit tűnik csak megkésettnek.

A szervezők és aláírók nevében köszönöm értékes hozzászólásodat, Béla.

 


Vendég

#89 Re: Re: Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

2012-03-21 10:36

#88: Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen - Re: Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

Tipikus félremagyarázás amit írsz : Vona azt mondta, hogy abban az értelemben nem demokraták, amivé a demokrácia mára züllött. Természetesen demokratikus párt a Jobbik, mivel a választók akaratával jutott a Parlamentbe, de a demokrata szót (azaz a demokrácia híve) nem a szó valódi értelmében utasítják el, hanem ezzel kívánnak elhatárolódni azoktól, akik azt csak egyfajta, a választókat félrevezető, hangzatos álarcként viselik.

Anti

#90 Re: Re:

2012-04-01 22:23

#43: - Re:

Így van tisztelt hozzászóló, egyetértek Önnel! Mióta Dr. Morvai Krisztina az EP képviselője,érzem csak, hogy a globalizációs maszlaggal szemben végre a MAGYAR érdekeket, az én érdekeimet is képviseli valaki. Számomra már külön hab a tortán,hogy Dr. Morvai Krisztina nem mást, mint Mohácsi Viktóriát váltotta,mármint MV hazajött (majd Kanadába :-) távozott) MK pedig képviselő lett. És ez nagyon jól van így! A sok észosztó nagyeszű nyugati megélhetési politikusnak halvány lila szellentése sincs a tatárjárásról, a 150 éves török elnyomásról,az osztrák rabigáról 48-ról, meg a negyven éves ruszki jóvátételről, 56-ról. Ezer éve itt vagyunk (kössetek bele, már több is ennél) és azt hiszik fogalmunk sincs mi az az Európa.Most hirtelen fontossá váltunk,hisz veszélyben van a kizsákmányolásunk,gyarmatosításunk. Nehezebben zajlik az agyelszívás,a sok külföldi silányság helyett egyre többen vásárolnak magyar terméket.Kezdjük visszaszerezni a komcsik által elkótyavetyélt javainkat, különösen a vizet és a földet. Végre hallatjuk a hangunkat az EP-ben! Ezért kell Morvai!Nézzük csak a sorrendet! Van ugye a fasizmus, és ennek ellentéte az antifasizmus. A sorrend pedig: először fasizmusnak kellett kialakulnia, majd utána jöhetett létre az antifasizmus ideológiája. Ha van antiszemitizmus, akkor előzőleg a szemitizmusnak is kellett lennie, amire ugye az anti- változata megjelent!Mielőtt Morvaira aggatnák azt a sok-sok anti- kezdetű jelzőt, gondolják végig azok ideológiai előzményeit is.

A T. hozzászólók minden tényszerűséget mellőznek. Csak vagdalkoznak, vádaskodnak, anélkül, hogy bármit is idéznének Morvaitól, nem hivatkoznak képviselői hozzászólásaira. Csak kinyilatkoztatnak, amúgy ELTÉ-s módon: ex-catedra. Tisztelt petíció indító: hívja meg egy vendégelőadásra Cohn-Bendit Urat! Tanulságos lesz(márha eljön)

Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#91 Re:

2012-04-02 11:53

#90: Anti - Re: Re:

A tatárjárás nagyon fontos esemény, biztosan sokat tud róla archív anyagokból. Szerintem a pirézekkel együtt már 3000 éve vagyunk itt, ettől még Morvai egy neonáci, és neonáci pártot képvisel. Hiába táncol sámán a szent korona körül, levághatjuk még egy hulla kezét, és körbehurcibálhatjuk akár Magyarország szívcsakrája felett is, mi akkor is egy ócska posztkomcsi, mára újra autoriter buta ország vagyunk, élünkön egy beteg diktátorral.

Morvai most éppen úgy járatja le az ELTE-t, ahogy Schmitt PÁl a SOTE-t.  A párt, amelyiket kévisel, Ügyészség előtt van holokaszttagadás miatt.
Maga épp olyan komcsi, mint bárki más, hiszen itt nőtt fel.

Anti

#92 Re: Még Ön prédikál a kirekesztés ellen?

2012-05-18 23:28

#91: Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen - Re:

Először is megköszönöm, hogy nem törölte hozzászólásomat. Később visszaolvasva néhány bejegyzést, esett csak le,hogy Ön az ELTE egyik oktatója lehet, én meg....,hogyan jövök ahhoz,hogy szembeszálljak Önnel! Mégsem értem, minek lovagol még mindig a kitalált "piréz" álkisebbségen?Ezt a túlszaporodott szociológus társadalom etette meg az olyanokkal, akik még a Habsburg ház tatarozására is adakoztak volna!Az,hogy a Jobbik parlamenti párt lett,nem Morvai bűne, illetve érdeme.Nem Morvait kell ezért hibáztatni,talán azokat kellene meggyőznie,akik rájuk szavaztak.Képzelje, voltak köztük ELTE-s diákok is!És ELTÉn végzett diplomás magyar szakemberek!Most emiatt Morvait kitiltani,olyan, mint az asszony félrelépéséért a franciaágyat kidobni.Szerintem SP nem a SOTE-t járatta le ahogyan Morvai láttán sem a fertőben fetrengő ELTE-re asszociálnak.

Attól,hogy itt nőttem fel,még nem vagyok sem török (150 évig ők is itt nőttek) sem orosz (40 évig ők is) sem komcsi. Ahogyan az örmények sem törökök, a palesztinok meg nem zsidók. Ha én az akváriumomba sziámi harcoshalat vásárolok, abból soha nem lesz tükörponty. Ön úgy küzd a kirekesztés ellen, hogy közben a földrajzi élettérhez köti mások identitását. Jó ég! Nem Önt kellene az ELTE-ről kitiltani véletlen?


Vendég

#93 Re:

2013-06-20 03:15

#7: -

az a szegyen hogy te megszulettel


Vendég

#94 Re: Re:

2013-06-20 03:22

#9: Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen - Re:

Botranyos hogy te mint komcsi vereb meg mindig hatalmat szertnel barmi aron es ezert nem ismersz sem istent sem embert.remelem a gyermekeid nem oroklik DNS ezzen voros agat.