devizában nyilvántartott hitelek szerződései jó erkölcsbe ütközők

Quoted post

Csipesz

#24 Re: nem egyetértő

2012-03-15 09:13

#3: tököm kivan a devizahitelesekkel.com - nem egyetértő

Nekem az ilyen emberekkel van ki... Miféle emberi hozzáállás a tied. Felfogtad mit írtál? Nem felelőtlen emberek vagyunk. Bármilyen hihetetlen neked, becsaptak minket.

Ma nekem van gondom, holnap neked lesz és nem foglak sajnálni. A felvett hitelt vissza akarjuk fizetni és vissza is fogjuk, de nem a manipulatív, embereket kijátszó szerződés szerint szeretnénk ezt tenni. Ne feledkezzünk már meg a "tisztességes haszonszerzés" fogalmáról. Az mégsem normális, hogy felveszel egy hitelt, törlesztesz x Ft-ot 4-5 éven keresztül, ha forintosítani akarod, kiderül hogy a felvett hiteled immár több mint 2-szeresét kell még felvenned, azaz nemhogy nem csökkent a hiteled, hanem a duplájára nőtt. Szerinted ma kinek emelkedett a bére ilyen mértékben. Mi ez ha nem TISZTESSÉGTELEN HASZONSZERZÉS. Mit tanultál az iskolában? Itélkezni? Mi ez ha nem uzsorakamat? Ráadásul mindent CHF-ban számolnak el neked, holott nem is volt mögötte CHF.

...Jahhhh és bocs hogy emberhez méltó körülményeket szeretnénk a családnak biztosítani. Ez csak a milliomosoknak jár?

 

Válaszok

Kakulya kontroll.

#53 Nagyon egyetértő igen, igen.

2012-06-14 13:56:07

#24: Csipesz - Re: nem egyetértő

Nagyon is egyetértő, igen. a válaszom. Valóban nagyon nagy gondok vannak a devizahitelnek mondott forinthiteles manipulált uzsora kölcsönökkel. A probléma megoldása nagyon egyszerű !  ! !  Fogjunk össze és semmi mást nem kell tenni csak annyit, hogy egy árva fillért ne fizessünk a Bankoknak. Az már bebizonyosodott, hogy olyan mértékben lopnak, csalnak, össze-vissza hazudoznak, magasan törvénysértést követnek el, és mégis egyenlőre működhetnek tovább. Ezt kell megakadályozni azzal, hogy 1 Ft-ot sem fizetünk vissza, majd ha korrekt és megfizethető törlesztő részleteket ajánlanak, akkor természetesen azonnal fizetünk, de így ilyen formában egyetlen fillért sem érdemelnek, de nem ám ! Én 7 évig renszeresen és pontosan fizettem a hitelem, mára pedig a duplájára nőtt a tartozásom, hát mi ez ha nem uzsorakamat, amit súlyosan büntetni kell.


Vendég

#70 Re: Re: nem egyetértő

2013-02-16 12:48:27

#24: Csipesz - Re: nem egyetértő

Bocsi,de hol találom azt a hozzászólást ,amire válaszoltál.csak a felháborodásokat látom.kiváncsi lennék,mit írt ez a kedves emberke.