A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

döme

#137 fészkeseknek annyi!

2012-03-14 16:32

1, a szabályokat a húshorgászat ellen hozták (még ha kicsit szigorúak is). De már ideje volt!!!
2, ti 100%-ig hentesek vagytok ez a napnál is világosabb. (ez két számból másodpercek alatt kideríthető: hány méretes harcsát engedtél vissza az elmúlt 10 évben és hány kilót adtál el?)
3, elég sokszor ki lettünk itt okítva, hogy milyen bonyolult dolog is a fészkezés meg hogy milyen szakértelem kell hozzá na meg hogy inkább tanuljunk meg harcsázni mint hogy itt írogassunk. Szerintem ez villogás. Júliustól meg lehet mutatni mit is tudtok valójában. Amikor a hegy nem megy Mohamedhez! :))))
4, ha nem látsz az új szabályokban egy szikrányi előrelépést vagy hasznot a Balaton élővilága számára akkor maradsz elvtelen anarchista húshorgász!
ZAVAROSBAN VOLT JÓ HALÁSZNI! :))))

Válaszok


Vendég

#138 Re: fészkeseknek annyi!

2012-03-14 19:08:55

#137: döme - fészkeseknek annyi!

A előre lépés a Balaton számára a 2-3 évg tartó teljes horgászati tilalom.Na akkor jó nagy kussban voltál mikor ezt a témát felhozták....Akkor ki is volt a hegy ,és ki a MohameD ???-ja, ha a mundérodról van szó akkor lapítasz, mint az a bizonyos a gazban.Bár ezen nem csodálkozok, mikor a sügérek szájtépésében kimerül tudásod.

A Balatonra látogatni szoktam ,és azt ís strand szezonban ,de még így is rengeteg harcsát szoktam fogni.A visszaengedett harcsáim száma több mint háromjegyü./ostoba/.A fogásaimról eddig sem tudtál ,és eztán se fogsz.A turkáló meg odébb van.Van negy kis ZAVAR a fejedben.

a petíció írója

#145 Re: fészkeseknek annyi!

2012-03-19 07:26:24

#137: döme - fészkeseknek annyi!

A vádaskodása alaptalan, de már megszoktuk az önhöz hasonlóktól. Rágalmazni lehet bárkit, ha nem kell tartania attól, hogy bíróság előtt kell bizonyítania. Nem figyelmeztetem többször sem önt, sem a rágalmazással foglalatoskodó társait.