A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

döme

#135 fészkeseknek annyi!

2012-03-14 12:27

Na HENTESEK nagyon BEBUKTÁTOK!!! :))) Aki csak fészken képes harcsát fogni az idén koppon marad!
Meglátjuk a nagy itteni profi HARCSÁSOK képesek lesznek-e júliusban- augusztusban harcsát fogni... Szerintem tutti nem!!! :)))
Íme az új okosság: http://www.bbhsz.hu/index.php/archivum/1525-enyhuelt-az-aprilisi-qstegtilalomq-harcsatilalom-valtja-fel-a-pontytilalmat-a-balatonon

Válaszok


Vendég

#136 Re: fészkeseknek annyi!

2012-03-14 14:13:08

#135: döme - fészkeseknek annyi!

Olvasd végig figyelemmel döme-4! ha már ilyen profin tálalod magad.....Ott még valakiknek bólintania kell a javaslatra,úgyhogy nyugtával dicsérd a napot'.A döglés meg gyenge érv a nonprofit részéről,úgyanis ha komolyan így gondolták volna(veszélyben a harcsa)akkor a stratégiájuk, már ha máshogy nem is, de telepítés szintjén meg kellett volna mutatkozzon .Így csak egy kapkodó, önmagába mélyen nem néző szakember', demokratikus lépéseiből kapunk még további ízelitőt,a nagy érdekképviselettel karőltve(bbhsz).A szakember könyveit és fényképes "adatbázisát" böngészve csak egy ici-picit visszatetsző a harcsa, horgászati kulturája.

Az aláírok közűl senkit nem ismertem aki villogott volna a fogásaival,és valószínű eztán sem fognak ,tök mindeggy mikor fogják.Ebből látszik mennyire nagytudású, mélyen tájékozott,a meséket magába szippantó legény ön.A bojlis horgászat ellehetetlenítése után(kb2000 horgászt érint) lesz még néhány maroknyi horgász akiknek nem tetszik.