Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8679 Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 15:59

#8671: Szerénke - Re: Re: Re: Jó lesz?

Arra nem gondoltál az asztrológiával kapcsolatban, hogy előítélet forrása is lehet? Ahogyan más esetleg bizalmatlan egy zsidóval, vagy egy cigánnyal, úgy Te bizalmatlan lehetsz és rosszat vársz egy kedvezőtlen csillagövben születettel?

Szerintem egy bányrémnek nem születik szép gyereke, akármilyen csillagjegyben szüli.

Javaslom, hogy nézd meg a neten mondjuk sorozatgyilkosok születési hónapját és fogsz találni egészen különbözőeket.

Válaszok

Szerénke

#8680 Re: Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 17:24:20

#8679: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Jó lesz? - majd elválik...

Jaj, Filike, én nem foglalkozom különösebben az asztrológiával, csak akkor izgatott jobban, amikor szerelmes voltam. Valamikor 90-ben tudtam meg, hogy vízöntő vagyok, akkor árusították a horoszkóp kiskönyveket a Deák téren, én meg ott dolgoztam, laktam, oszt' vettem. De viszont serdülőkorom óta az összes szerelmem ikrek vagy vízöntő volt (kivétel az az egy bikuci), és a mostani, aki nyilas. A vízöntőhöz a vízöntő, ikrek, mérleg és a nyilas illik. Azért ez érdekes, nem?, még, ha véletlen is. (A sárkány évében születtem és a bikuci is, na meg a jelenlegi nyilas is.)  - A 90-es években laktak a kecómban kínaiak, jó barátságban voltunk, akkoriban kezdődött ez a horoszkópos őrület. Duncsiztunk róla és csak huhogtak, amikor megtudták, hogy sárkány vók. Mondták, hogy náluk a sárkány az atyaúristen. - Mindegy, én egy komolytalan, bohém, de nem bolond és nem rosszindulatú ember voltam, vagyok, akit, becsszóra, nagyon szerettek mindenütt, az összes osztályfőnököm kedvence voltam, mindig, mindenhonnan, még a munkahelyeimről is önszántamból léptem ki, pedig nagyon szemtelenke vótam, mégsem akartak elengedni, ahelyett, hogy örültek volna.  - Amikor láttam, hogy causescu meg a lázár is vizöntő, hááát, gondoltam átlépek egy másik jegybe. Ennyi.  - Filike, én nem keveredtem igazi, elmélyült barátságba sem, csak vizöntő, ikrek, mérleg és több nyilassal. A jelenlegi két legjobb barátnőm egyike mérleg, a másik nyilas.  - Előítélet nincs, ennyire buta nem vagyok, és ennyire azért nem izgat ez az egész asztrológia baromság, hiszen már szerelem sincs. - Ja, és én még nem csalódtam soha senkiben, pedig túlzottan is barátságos vagyok.  Más: Na, egye fene, képzeld el, hogy a mi családunk szinte annyi felé szavazott, ahányan vagyunk, és tudomásul vettük. Van olyan családtagom is, aki ugyanazt elmondta nekem, amit Te, az eltűnt állami vagyonról... Ennyi. Kösz.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#8681 Re: Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 20:05:10

#8679: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

Nincsenek kedvezőtlen csillagjegyek, csak csillagjegyek vannak. Mindenki azt hiszi, hogy az övé a legjobb.  Orbán és Gyurcsány is IKREK, mégis ég és föld a különbség közöttük: Gyurcsány Ferenc az ég!!!!!!!!