Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#8671 Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 15:00

#8669: filiszteus - Re: Re: Jó lesz?

Én nem szeretem a bikákat. Egyszer alakulóban volt egy bikucival (nálam már teljesen) egy szerelem, de ennyi... egy ügyvéd, nagyon szép és jó is, de írtó makacs és - szerintem - nem túl okos, de visszagondolva, ez nem biztos, inkább csak nagyon szerény. Nős, de azért benne lett volna, amikor már én megmondtam neki, hogy szerelmetes vagyok belé és én, a nagypofájú, visszakoztam. Így ma is jóban vagyunk, örülök, hogy így alakult.  Én hiszek a horoszkópban, nálunk mindenki vízöntő, ikrek ascendenssel, és a fiam, amikor olvasta a horoszkópját, asszondta, úristen, ezt rólam írták, pedig még kölök volt. Mit ne mondjak, én is magamra ismertem.  Nekem is nagyon jóképű fiam van, van baja a csajoknak vele elég, - végülis rendes velük és nagyon is sajnálja őket, de minden úgy lehet, ahogy Ő akarja és úgy is van. 188 cm, fekete hajú, a feje tiszta Gregory Peck. Kedves, barátságos, jóindulatú és írtó férfias.  Az apja evezős volt és a parton Adonisznak hívták. De a fiam öntörvényű magaviselete -15 éves korától- egy rémálom.  Annak idején azt mondta az anyukám, úgy tizenéves koromban, hogy kívánja, hogy legyen vagy négy olyan gyerekem, mint én vagyok. Lett.  - Lukréciának a fiúunokái még kamaszok, de álomszépek, a hosszú hajú, mint egy kislány baba, asszondja Ő hasonlít a fiára. - Az Öcsém élettársa szűz, egy nagyon karakán és elképesztően házias hölgy, Ő volt az első, aki az Öcsit meg tudta tartani és milyen jól élnek. Öcsém és én (a hagyatéki eljárások során) azon veszekedtünk, hogy egyikünknek sem kell semmi, - ezt mondtam Lukréciának is.  Na, ezért is hiszek én az asztrológiában.  Bocs, e bizalmas sorokért.

Válaszok

Lukrécia

#8673 Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 15:09:42

#8671: Szerénke - Re: Re: Re: Jó lesz?

Szia, Szerénke!

Túléltem az öreglányt, nem vettem fel a kesztyűt, amit dobott 2x, 3x-ra már nem kísérletezett. Elkezdte, hogy milyen messze vn a temető, mondtam, hogy nekem nem. A sír rendben volt, nem tudott belekötni. Az itteni virágos csinálta meg, eszméletlen  szép bordó árvácskával ültette tele a sírt. Én még ilyen színű árvácskát nem is láttam. Mama mondta, hogy szép kék a virág, mindenki leállította, nekem szólni se kellett. Hajnali 2 óta vagyok fent, annyira féltem a találkozástól, mert a vén tyúk teljesen kiszámíthatatlan. Végülis nem történt semmi negytív, most alszom egyet.

Szia

filiszteus

#8679 Re: Re: Re: Re: Jó lesz?

2012-03-10 15:59:26

#8671: Szerénke - Re: Re: Re: Jó lesz?

Arra nem gondoltál az asztrológiával kapcsolatban, hogy előítélet forrása is lehet? Ahogyan más esetleg bizalmatlan egy zsidóval, vagy egy cigánnyal, úgy Te bizalmatlan lehetsz és rosszat vársz egy kedvezőtlen csillagövben születettel?

Szerintem egy bányrémnek nem születik szép gyereke, akármilyen csillagjegyben szüli.

Javaslom, hogy nézd meg a neten mondjuk sorozatgyilkosok születési hónapját és fogsz találni egészen különbözőeket.