Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n

Quoted post

B. Bende

#87 Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

2012-02-28 04:06

A hozzaszolasok szerint, nem hazafiak, csak valami szdsz-es lmp-ok meg hasonszoru aldemokratak, akiket a rakosi-kadar korabeli pedagogusok csocsen neveltek. Hala a Mindenhatonak, hogy vannak Magyar Politikusok Pl. Morvai Krisztina, aki ki mer allni a Magyarsag es Magyarsaga mellett, es meg akkor is, amikor az nem "politikaig korrekt" meg meri mondani az igaszsagot. A tutti voi altri andata a ramengo.

Válaszok

Társadalmi összefogás a kirekesztés ellen
A petíció szerzője

#88 Re: Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

2012-02-29 04:42:43

#87: B. Bende - Kik azok akik el akarjak tiltani Morvai Krisztinat??

Morvai Krisztina legutóbbi, valamely nációért való kiállása az a palesztin volt, ő ezt kis kezdőbetűvel írja, mert még ő is Kádár-korabeli pedagógusok csöcsén nevelkedett, sőt, ahol most tanít, ők is. De nem ez az oka, hogy a londoni palesztin konferenciáról kitiltották, valami gond lehet a kiállási stílusában, attól tartok.

A kérdésedre a választ a petíció nyitó oldalán találod meg, amire az van írva magyarul: "Nézd meg ezt a Petíciót."

Morvai Krisztina 1989-ben 26 éves volt, tehát azt jelenti, hogy tevékeny részt vállalt már a KISZ-ben is, sőt, a Kádár-kor mentális csúcspontján már egyetemen tanította azt, amit tanárai csöcséből vagy bármelyik más testrészéből kiszopott, ahogy leírod ezt a tanulást mint számodra perverziónak tűnő folyamatot.

Nem akarsz írni neki, hogy nyisson inkább egy Magyar Egyetemet, és ott kizárólag a leghamarabb az Antall-korban tanulni kezdett emberek tanítsanak? (Kiszámolom neked, aki 6 éves volt 90-ben, tehát 28 évesnél ne legyen idősebb egyetemi oktató, de rektor se.) Nem kéne nyűgglődnie ezen a magyartalan ELTE ÁJK-n, nem?
Közös célért küzdünk, állj mellénk, és harcolj érte.

Morvai legújabb jobbikos EP-társa pedig Morvainál is idősebb, tehát ő is komcsi, 52 éves.

Szüleid jártak iskolába a Kádár-Rákosi korban, vagy az analfabétizmussal tüntettek a rendszer ellen?

A Mindenható magyar, vagy hogy jött a képbe? Őérte is ki kell állni?

Morvai magyarságát senki nem vonta kétségbe, vagy neked kérdéses volt? Nem lehet, hogy a szélsőjobb csoport ezirányú bizonytalansága  tolta őt abba bele, hogy folyton ezt igazolja? Korábban nem volt ez rá jellemző. Történt valami az életében, ahol megváltozott az identitása?

Vona azt mondta, hogy ő és a Jobbik - amit Morvai képvisel az EP-ben - nem demokrata, így a demokrata táborba való igyekvésed Morvai helyett egy kicsit tűnik csak megkésettnek.

A szervezők és aláírók nevében köszönöm értékes hozzászólásodat, Béla.