Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#4698 Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

2012-02-25 20:42

#4690: - Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

"Mert a nagy jóléti társadalomban addig fajultak a dolgok, hogy a nagy osztogatás már átment a dolgozó emberek fosztogatásává."

 

Nem mondod!!!!??? Akkor most szerinted mi folyik????? Miért kötik fel magukat az emberek tucartjával, miért lesznek öngyilkosok az egyszerű dolgozó, vagy dolgozni akaró emberek?????Mit művel  ez a kormány az elesettekkel, betegekkel, nyomorultakkal, nincstelenekkel????

Megmondom!!!!Ez már nem fosztogatás, hanem bizony nyílt rablás, amit a lieblingjeid kaján vigyorral a képükön, 2 milliós fizetésért, állásokat  rakásra halmozva, hazugságok tömkelegét bevetve , álszent dumákat szajkózva, pofátlanul mindenkit hülyének nézve  követnek el!!!

Amíg tehetik!!!

Ti meg asszisztáltok mindehhez!!!

Nehogy böjtje legyen ennek!!!! Már fotyog a fazék!!!! Csak idő kérdése, hogy kiboruljon!!!!Még egy-két ilyen "47.000-ből meg lehet élni" beszólás, és......

Nehogy aztán választások helyett effektíve meg legyen ünnepelve a Dózsa -féle parasztfelkelés 500. évfordulója!!!!!

"Jól vigyázzatok! Ismét pusztíthat e láng rajtatok"

Illdomos lenne megszívlelni ....!!!!

Válaszok

Oberon

#4702 Re: Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

2012-02-26 13:47:13

#4698: - Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

"47.000-ből meg lehet élni"

Igen ez egy szép példája annak, milyen nemtelen hazugságokkal próbál bomlasztani a hazai komcsi - liberális - cionista bagázs.

http://www.parlament.hu/biz39/bizjkv39/KTB/1201261.pdf

39. oldal. Egészen pontosan ez hangzott el a start munkaprogrammal kapcsolatosan: "például a 28.500 Ft-os munkanélküliség esetén járó járandóság helyett, ami most csökkent, 47.000 Ft-os tényleges bért kap majd a Start munkaprogramban részt vevő 205.000 ember, EZ KIFEJEZETTEN SZERÉNY, de biztonságos megélhetés FELÉ VEZETI azokat, akik korábban 28.500-ból rejtélyes módon meg tudtak élni."

Vagyis aki hajlandó dolgozni, az 28.500 segély helyett 47.000-et kap. Szó sem volt jó megélhetésről. Csak a jegyzőkönyv kedvéért..


Vendég

#4723 Re: Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

2012-02-29 00:11:33

#4698: - Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

Honfitársam nem tudom hány éves vagy, de kétségeim vannak a koroddal kapcsolatban.

Mert vagy nagyon okos kétéves, vagy nagyon nem akarsz emlékezni a rendszerváltás előtti, illetve az azt követő évekre.

Mert én úgy emlékszem akkor még mindene megvolt az országnak ahhoz, hogy mindent megtermeljen, és mindenkinek munkát adhasson.

És úgy gondolom nem igazán lehetett versenyezni azokkal, akik a rendszerváltás előtt is közel voltak a tűzhöz, tehát ők szépen elkezdték kiárusítani az országot, és mindent eladtak ami egy ország függetlensége szempontjából létfontosságú.

Te most más nyakába akarod varrni amit fletó, gordonka tett, és azok mögé az emberek mögé bújsz, illetve bújtok, akiket ti juttattatok kilátástalan helyzetbe?

Felhívnám a figyelmeteket, ha nem loptátok volna szét az országot, akkor nem hitelből kellene az ország működését finanszírozni, és mindenki dolgozhatna.

A jelenlegi kormány legalább a magyar emberek érdekeit próbálja érvényesíteni, ti pedig mindet megtesztek annak érdekében, hogy Magyarország ne legyen független, és mindenáron megakarjátok, kaparintani a hatalmat, hogy kiszolgáljátok a külföldi tőkét, és tovább verhessétek a magyar népet mindaddig, amíg meg nem szűnik létezni.

Ezt abból gondolom, hogy még fenyegetőzni is van merszed, és ez nem demokratikus szemléletű parazitára utal.

Mert mit csináltok, majd pufajkába bújtok, és lövetitek a magyart a Dunába, nyugodt lehetel, nem fogom tétlenül nézni  és úgy gondolom, nem leszek egyedül.

Elegünk van a hozzád hasonlókból!

Megjegyzés:

Ha nem dolgozol, ne akarj annyit kapni, mint aki dolgozik, tanulni kellett volna, de tudod diplomával is lehet köszörülni, tehát nem lehet mindenki doktor, mert ha a paraszt nem sz. , akkor te nem eszel.

Tanulság: Élni ésszel kell, és segíts magadon az isten is megsegít.( nem a sültgalambot várni )

Te kis p.cs.