Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Quoted post


Vendég

#726 örök balos

2012-02-20 18:11

Igaza van Anonimusnak !Mi vagyunk az ügyesebbek. Az hogy egyszer sikerült a kétharmad, ujjra nem sikerülhet nekik!Megmonta az okos vezetőnk a GYURCSÁNY, hogy az Orbán megfogja bánni hogy győzött! Az eddig felvett kölcsönöket neki kell majd visszafizetni !! Na akkor ki az ügyesebb ? Biztos bukást josolok neki.Hahaha.

Válaszok


Vendég

#728 Re: örök balos

2012-02-20 20:06:05

#726: - örök balos

Gyurcsány nem ügyes, hanem ÜGYESKEDŐ, Aki pedig úgy vesz fel kölcsönöket, hogy majd azt a gyerekeknek, vagy az unokáknak kell visszafizetni, az nem bűnös, hanem ALJAS és az egész Magyar nép árulója !Nem csak a jobboldal, hanem a baloldal árulója is! Vagy minek nevezzem azt a magyart(?) az EUban aki a padokon alvókat melegedőbe szállító rendőröket vádolja meg a szabadságjogok eltiprásával?!Vagy az iskolába nem járó romagyerekeknek létrehozott felzárkóztató osztályokat szegregációnak nevezi!.A gazdaságra visszatérve: ki a hibás ?Az aki az üres konyhából nem tud a családnak eleget nyujtani, vagy az, aki nen csak kiürítette a kamrát, hanem még egy halom adósságot is felhalmozott és most GÚNYOLÓDIK a nehezen megoldható helyzeten ?!


Vendég

#748 Re: örök balos

2012-02-23 00:24:06

#726: - örök balos

Gondolom az örök balos nem érzi anyagilag a sok adósság negativ hatását,ezért fogja ilyen vidáman fel, de az életben mindég úgy szokott lenni, egyszer fent, egyszer lent. Láttam már olyat, aki  sok sok pénz és jólét után kénytelen nélkülözni, nagyon rosszul viseli. Reméllem balos-nak is kijut még, és lesz min gondolkodni, még akkor is, ha nem itt él, csak távolból ellendrukker. Valamint azt is reméllem sok sok ezer honfitársammal eggyütt, akik ezt okozták akármilyen ügyesek felelni fognak, mert a korsó a kútra járás közben el szokott törni.


Vendég

#754 Re: örök balos

2012-02-23 23:04:25

#726: - örök balos 

 Kedves Örökös Balos!

 

Egy dolgot sosem fogok megérteni a maga és elvtársai világnézetében, miért jó maguknak, ha a "külföld" becsméreli az országunkat, hazugságokat állítanak. Miért jó, ha az országunk el van adósodva, Gyurcsány az okos, mert jó sok hitelt felvett?! "Ha megdöglött a tehenem, hát dögöljön meg a szomszédé is!"  Tudtommal nincs jobb vagy bal Magyarország, nincs jobb vagy bal hitel, és nem Orbán Viktor fizeti ki a felvett kölcsönöket, hanem mi mindannyian, még maga is mélyen tisztelt "örökös balos".

Én a hazámban történő eseményekből nem csinálnék viccet, a kárörvendés, pedig ovodás butaság. Félre kéne ezeket végre tenni és közösen talpraállítani ezt az országot, a mi otthonunkat, Magyarországot!

 

Üdvözlettel egy Magyar honfitársa!

 


Vendég

#771 Re: örök balos

2012-02-27 10:35:54

#726: - örök balos

Van egy rossz hírem balos barátom, az Orbán kormány nem fog megbukni,mert jól végzi a dolgát! Lehet,hogy nem lesz kétharmad,de abszolút többség meglesz. Nem látom,hogy a Szocik vagy Gyurcsány profitálna abból,hogy a Fidesz szavazókat vaszített. Nem is értem mire alapozza,hogy kormány váltás lesz!? Az 5%-os Gyurcsány és a 20%-os MSZP nagyon kevesek ahoz,hogy kormányozzanak! Azt kívánom Magyarországnak,hogy soha az életben ne legyen balos kormánya! Balos kormány=Hazaáruló,és kiárusító bagázs!