Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Virtuális Békemenet Magyarországért
http://69.10.43.77/VM/images/ottvoltunk-info-smal.jpg

Honfitársaim! 

2012. január 21-én történelmet  írtunk. Budapesten eddig nem látott méretű megmozdulás keretében négyszázezren vettünk részt a Békemenet Magyarországért szimpátia tüntetésen hazánk védelmében, tiltakozva azon nemtelen  támadások ellen, melyeket az utóbbi időben a nemzetközi balliberális sajtó és az EU összehangoltan zúdított ránk.

A balliberális világ értetlenül áll az eset előtt.
Képtelenek  elfogadni, hogy hazánkban létezik összefogás. Képtelenek megérteni,  hogy akkor is kiállunk saját magunk és választott vezetőink mellett,  ha - adott esetben - éppen rosszabbul élünk, mint korábban, pusztán azért, mert egy kormány a nemzet értékrendjével egyező álláspontot képvisel, és ezt védelmezi az EU Parlamentben is.

Értetlenségüket számháborúval próbálják leplezni és bagatellizálni igyekeznek ezt a páratlanul ritka nemzeti összefogást.

Mutassuk meg még egyszer, hogy hányan voltunk!

Indítsunk egy újabb, virtuális Békemenetet!

Csatlakozzon  mindenki, aki részt vett a 2012. január 21-i demonstráción és az is, aki lélekben volt csak velünk, de most itt köztünk akar lenni!

Aláírásunkkal bizonyítsuk és mutassuk meg a világnak, hogy minket,  Magyarország nemzetét nem lehet letagadni.

Az aláírás mellett, küldje el ezt az oldalt mindenkinek, aki ott vonult Ön körül és akiről úgy gondolja, hogy szeretett volna ott vonulni!

Fogjunk össze ismét!


Mondjunk köszönetet a szervezőknek is, Bayer Zsoltnak, Bencsik Andrásnak, Csizmadia László (CÖF), Széles Gábornak, Stefka Istvánnak és munkatársaiknak.

Felhívjuk  figyelmüket, hogy egy nemzetközi petíció is készült az uniós állampolgárok részére Magyarország támogatása céljából.
Kérjük azt is írja alá!  http://SupportHungary.info/

Szilágyi Ákos

http://OttVoltunk.info/

http://vilagmagyarsag.com/

ui:  A vitalapra http://www.peticiok.com/forum/24359 várjuk az élménybeszámolókat. A legjobbakat felhasználva egy kiadvány formájában emlekzünk majd meg erről a felemelő eseményről. Várunk linkeket is a meneten készült fotókhoz, fotóalbumokhoz, amelyeket szintén felhasználhatnánk a készülő kiadványhoz. A következő e-mail címre is küldhetők a képek: Bekemenet@OttVoltunk.info

Aki szeretné ha nevével együtt jelenjen meg bejegyzése, írja alá és lássa el e-mail cimével, és/vagy küldje el gondolatait a fenti e-mal címre.