Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: örök balos
Kedves Örökös Balos!
Egy dolgot sosem fogok megérteni a maga és elvtársai világnézetében, miért jó maguknak, ha a "külföld" becsméreli az országunkat, hazugságokat állítanak. Miért jó, ha az országunk el van adósodva, Gyurcsány az okos, mert jó sok hitelt felvett?! "Ha megdöglött a tehenem, hát dögöljön meg a szomszédé is!" Tudtommal nincs jobb vagy bal Magyarország, nincs jobb vagy bal hitel, és nem Orbán Viktor fizeti ki a felvett kölcsönöket, hanem mi mindannyian, még maga is mélyen tisztelt "örökös balos".
Én a hazámban történő eseményekből nem csinálnék viccet, a kárörvendés, pedig ovodás butaság. Félre kéne ezeket végre tenni és közösen talpraállítani ezt az országot, a mi otthonunkat, Magyarországot!
Üdvözlettel egy Magyar honfitársa!
Az 56-os emlékműnél vártam a menetet, a tér tele volt.
Jó érzés volt, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mond mióta vagy Te ekkora hülye? Biztos a családodat is már megfertözted ilyen markszengelszlenini eszmékkel. Sajnállak benneteket
Nem is tudom mért van ez.de olyan szívszorító ennyi aljasságot látni.Részletekbe nem megyek bele,de aki ismeri a dolgokat,érzi,miről írtam.
Még sok ilyent kell szervezni,amig a helyzetünk nem változik
A jo erzesu embereket osszefogasra serkenti.
Ne hagyjuk magunkat es alljunk ki a Nemzetunk mellett.
A bekemenet hatasos valasz volt az osszehangolt ,,Bal lib,, tamadasokra. Erositette a Nemzet kormanyat.
Az a fontos,hogy sokan voltunk,és újra sokan leszünk ha szükség lesz rá!
Re: örök balos
Van egy rossz hírem balos barátom, az Orbán kormány nem fog megbukni,mert jól végzi a dolgát! Lehet,hogy nem lesz kétharmad,de abszolút többség meglesz. Nem látom,hogy a Szocik vagy Gyurcsány profitálna abból,hogy a Fidesz szavazókat vaszített. Nem is értem mire alapozza,hogy kormány váltás lesz!? Az 5%-os Gyurcsány és a 20%-os MSZP nagyon kevesek ahoz,hogy kormányozzanak! Azt kívánom Magyarországnak,hogy soha az életben ne legyen balos kormánya! Balos kormány=Hazaáruló,és kiárusító bagázs!
Mindenkinek tenni kell a maga területen azert, hogy az orszag talpraalljon. Le kell leplezni a csalo hazaarulokat, az orszag kifosztoit: a milliardos Gyurcsanyokatt, a tsz. elnökböl lett penzügyminisztert, Veres Janost, a Malev elbuktatojat- Oszko Petert, a brüsszeli hazaarulo bürokratakat - Andor Laszlot, Göncz Kingat, Tabajdit, Bokrost es az Operahaz elött tüntetö csöcseleket, vagy az ehezökert tele hassal menetelö MSZPs politikusokat.
Nem akarunk selypitö, pislogo, tatogo "libas" liberalisokat, mint az Amerika altal tamogatott Bajnai Gordon hanem vizioval, strategiaval rendelkezö miniszterelnököt, mint ORBAN Viktor! Minden EU allamnak kellene egy ORBAN Viktor, hogy Europa ujra elhetö terseg legyen.
HAJRA MAGYARORSZAG! HAJRA MAGYAROK!
Re:
Kedves Költö,
versét a Békemenet után is már valahol olvashattam.
Nagyon megható volt számomra, aki szívvel-lélekkel, de sajnos nem "testileg" (800 km távolság - munka - család - stb.) ott voltam. Hál`Istennek van internet! Ezen keresztül én is valahogy ott voltam Budapesten.
A családot azon napra "kikokárdáztam" és mint patrióta Magyar ott ültem a computer képernyöje elött
és amit lehetett megnéztem és meghalgattam!
Köszönet a szervezöknek.
Köszönet Önnek találó, szép szavaiért!
Egy idegenbe szakadt haza-leány
| This discussion has been closed. |