A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

a petíció írója

#82 Válaszok itt

2012-02-08 11:13

Újra írnom kell erre a fórumra, mert azt tapasztaltam, hogy a magát ellenpetíció indítójának nevező törli azokat a hozzászólásokat, amik nem arról szólnak, hogy tapsoljanak neki. Így természetesen csak az ő elképzelésüket és "szent" céljaikat ajnározzák anélkül, hogy a nem létező érveikre válaszok érkezhetnének tőlünk. Nem átallott magát "elég türelmes"-nek mondani sem.

Ezzel természetesen nincs vége. Azt hiszik, hogy hatalmukban áll elhallgattatni embereket, de tévednek. Íme a javaslatom:
Ha valakit "megérint" az ott közzétett mondókájuk, akkor azt itt linkelheti, ahogy pl. #68 tette és természetesen válaszolhat is rá. Arra most is kérem a fórumozókat, hogy mellőzzék az alpári hozzászólásokat, mert oldalfüggetlenül törlöm őket. Igazán nem nagy kérés és eddig csak egyet kellett törölnöm a mieink közül a nick választása miatt, valamint közprédára és legalább két (nem számoltam össze) kérésre hagytam kint az ellenpetíció "jeles" képviselőinek irományait mutatóba.

U.i.: Úgy tűnik, hogy linkelni csak válszadáskor lehet, új hozzászóláskor nem (mert nem jelennek meg a kontroll eszközök a form-on). Könnyen lehet hasznáni így is és az előző választ törléssel el lehet távolítani, vagyis nem akadály, csak egy kis kénylemetlenség.

Válaszok

a petíció írója

#83 Re: Válaszok itt - természetesen a cím is módosítható

2012-02-08 11:24:59

Valami ilyesmire gondoltam:

http://www.peticiok.com/forum/21599/start/325#341

Kedves horgásztársak!

Ahogy az ellenpetíció indítója fontosnak tartotta megmutatni a fenti hozzászólásában linkelt videót, úgy szeretném megkérdezni, hogy ez vajon hogyan érvelhet az állításaik mellett? Ha esetleg nem érdekelné Önöket annyira a film, akkor hamar leírom, hogy mi látható rajta. 3 perc 24 másodpercben látható egy tó Németországban (Kulkwitzer See) majd néhány fénykép és egy víz alatti felvétel két harcsáról (kb. 2 perc), amint épp nászukat töltik. Ezzel le is írtam az "érvet".