A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

MESTERCSÁSZÁR

#311 Re: Re: Re: Re:

2012-02-03 17:50

#309: méjorgász - Re: Re: Re:

Mintha némi cinizmus lenne a hozzászólásodban.De ha ilyen sarkitottan nézzük.Nem az a kérdés hogy könnyű vagy sem megfogni.Ha így nézzük a rabsickodás sem könnyű.De azért nem támogatjuk.Felesleges a szarkazmus mível aki a vízpaton mozog sokmindent lát.Ajánlom figyelműkben a fészekpecát oktató honlapot ahol a két fő fészekhorgász kijelentette hogy a halat nem  enged vissza.Mert ugyis a halászok hálójába végzi.És aki már több éve horgászik az a saját bőrén tapasztalhatja hogy kevesebb a hal.Nincs természetes szaporulat a szabályozások illetve az árvizek elmaradása .A nagymértékű halászat miatt. Több tanulmány is születet ebben a témában.És ne a Balatonból induljunk ki.A Körösön az egyesületek tagjai mesterséges harcsafészkeket készítenek hogy így segítség a sikeres ívást.És ezekaz emberek közöt sokan a   saját bevallásuk szerint pár éve még számolatlanul hordták el a halat.De belátták hogy ez sehova sem vezet.És nem kérdés az hogy ha valaki szeretné a kifogott halat elvinni hát vigye, de ne ívási időben.Nem is értem hogy a süllőnél vagy bármi más halnál hogy nem merül fel hogy ilyenkor lehessen rájuk horgászni??Na szóval ha valaki úgyérzi hogy nehézfémekkel dúsitott halhússal szeretné a családot meglepni nosza , de nem ívási időben.

Válaszok

egy másik vendég

#312 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-03 20:53:46

#311: MESTERCSÁSZÁR - Re: Re: Re: Re:

Azt,hogy az oktató mit csinál-enged ,nem enged vissza-ha szabályba nem ütközik,lelke rajta.

A nehézfémes halhús, inkább Európa déli vidékén jellemző!!!Európa legszennyezettebb folyójából hordják tonna szám. Ez nyílt titok....Ne keverd össze a magyarországi vizekből származóval...Esetleg a dunai halnál előfordulhat szennyezetség /fenol,higany, ólom, egy kis ösztrogén ,és egyéb sutyi szennyezés/,de ott is javulnak a dolgok,a Tiszához hasonlóan.

méjorgász

#313 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-03 21:34:36

#311: MESTERCSÁSZÁR - Re: Re: Re: Re:

Kedves Fülig Jimmy őfelségetek (királyi többes)!

Sarki-tottan néznénk mi itt alant(as - valamelyik jó lesz)? Nem arról volt kelmetek (királyi többes) érdekezik, hogy nics harcsa és tenni kell ez galádaság ellen? A ra-b/p-sicc fészekgané elviszi a szent halat volt/van/lesz aljas, mert kifogja és nem lészen több se semmitse. Mert itt pont azt valának (királyi többes) megcéloz, hogy ez ne legyen, mert akkor ha nem lesz a mócsinkk (aljas fészekről), aki félholt veri a vizek, akkor majd lesz harc-csa. Ez a pokolfajzatok renketeken és mind gyilkolja etyfolytába és akkor mi marad unokák. Tök hülyék vaty rosszindultaból kifolyólag, mekk eladják balatoni pizzásnak.

Zárom soraim, méj tiztelettel:

Hü alat valója felsékteknek