A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

Iszapszem!!!!

#288 válasz261-nek 268reagálás!!!!!

2012-02-01 19:30

Nem arcoskodásról van szó nehogy azt hidd!!!!De látod te is szabályszegő vagy mert ha látod hogy a halászok és rabsicok viszik és tiltott módszert alkalmaznak neked kutya kötelességed volna azt jelenteni!!!tehát ha ezt te hagyod magad is milyen horgász vagy??????És ne hogy azt hidd a tepsi méretet én haza viszem!!!Még amit lehetne azt is vissza engedem!!!!!!!Mert én a horgászás öröméért megyek ki és nem a hal a fő szempont hogy vigyem haza!!!!!És még nagyon sokan vagyunk így evvel!!!!!Szerinted mi akik azért úgymond arcoskodunk mert a lopások ellen és a szabályszegök ellen vagyunk mi vagyunk azok akik szabálytalanok vagyunk???????Szerinted!!!Mert ezt tapasztalom az írásodból!!!!!!

Válaszok

Vendég

#289 Re: válasz261-nek 268reagálás!!!!!

2012-02-01 21:35:15

#288: Iszapszem!!!! - válasz261-nek 268reagálás!!!!!

Nem azért arcoskodtatok hanem ezzel:

"Ölég gyatra erőlködés ez a peticio! Azok erőlködnek ezen,akik nem fognak harit.Rajtatok sosem fog mulni ez a kérdés szerencsére.Nektek marad az afrikai a müanyag tavakban.Ti tartjátok el a müanyagosokat.Azoknak is élni kell valamiből,valakiből."

"Tanuljanak meg halat fogni!!!!!!!!Jaaaa hogy az nem is olyan egyszerű!!!!!!"

Kb ebből áll a hozzászólásaitok többsége.

És itt lázadoztok egy olyan dologért ami mindenki érdekét szolgálná. Nézetek már körül a környező országokban mint minden másba ebben is előttünk járnak. Sokkal szigorúbb szabályozás van. Vagy hogy a Tiszán is bevezették ezt a szabályozást és az ottani horgászok is belátják hogy szükség van az ilyen szabályokra.

És ha az urak ekkora harcsavadászok akkor gondolom nem gond máskor más módszerrel megfogni a kapitális példányokat, az ívási időn kívül.És ha az önök vízkezelője nem ért egyet ezzel a szabályal majd nem alkalmazza.