Tiltakozunk a GYED és TGYÁS összegének csökkentése ellen

Quoted post


Vendég

#124 Re: Re:

2012-01-22 19:50

#123: - Re:  

 Ez a baj ebben az országban! Akit nem érint épp akkor közvetlen, az leszarja. Mert 80 ezer azok száma akiknek csökken, ez oké, de hol vannak azok, akik idén szülnek majd, vagy akik gyereket terveznek! Nekünk nincs autónk, mert nem engedhetjük meg magunknak, de például felháborítónak tartom, ha tényleg kicseréltetik a rendszámtáblákat, csak azért, hogy még több pénzt sarcoljanak ki!

Olvastam olyat, aki közölte: Neki sem volt TGYÁS, sem GYED annó, épp ezért most meg is szüntetné az egészet! A sajtószabadság miatt mindenki fel van háborodva, pedig engem az internet korában ez épp nemérdekel! Mégis mindenki amiatt vergődik! Az, hogy a kisgyerekesek, meg a kiskeresők éhendöglenek, amiatt a kutya nem tüntet! Ez a szomorú!

Válaszok

VerAnna

#142 Re: Re: Re:

2012-01-28 23:52:33

#124: - Re: Re:

Kb. 3 millió nyugdíjas van, rájuk inkább vonatkozik a sajtószabadság kérdése, mint az internet adta szabad megnyílvánulás lehetősége.

Szavazáskor cirka 5 millió fős a részvétel, magas arány esetén, ebből 3 millió a nyugdíjas, szerinted kire voksol a 3 millió? Aki neki több nyugdíjat ígér, meghogy nem lesz gázár emelés... Tudatos félretájékoztatást az interneten nehezebb, ezért nem kell a sajtószabadság. A lakosság eme 3 milliós tagjai, aki a "célközönség" nem is jut internethez.

Mi többiek meg itt höbörgünk mindenért, de a csodás parlamenti "felvonulásokon" nem ezt a korosztályt szoktam látni.