Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Bakfytty

#3412 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-20 22:32

#3387: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki - Re: Re: Re: Re: Re:

Egy kicsinykét félreértett!  Azt hiszem. Megértem a FIDESZ pártiak örömét.  Miért ne örülnének?  És állati módon nem érdekel az MSzP veresége, de itt nem erről van szó!   Itt arról van szó, hogy az országnak nyereség e az, ha több mint fele úgy érzi nem veszik emberszámba, a kormányaik állandóan hazudnak nekik, az egyik esetben amatőr politikusaik veszélybe sodorják az egész államot, a másik esetben a profik a klientúrájuknak kedveznek - illetve ez mindkettőre igaz - és még sorolhatnám.  Kérem, vegye észre nem az Önök által ki okkal, ki ok nélkül gyűlölt Gyurcsány védelmében kopogok a tasztatúrámon, hanem abból a tapasztalat alapú meggyőződésből, hogy a - ne adja Isten, de - a polgárháború esetleges kirobbanása előtti utolsó kormány van uralmon.  Ezt nem azért írom mert sajnálom, hogy nem sz MSzP nyert, mert nem is nyerhetett, de ennyire veszíteni, az már mindenen túl mutat.  Volt idő, amikor dohányoztam, de akkor is elismertem a nemdohányzók jogait, és nem gyújtottam rá ha mást zavartam vele.  Az elmúlt 12 év alatt soha eszembe nem jutott, hogy bármelyik jobboldali TV-t, rádiót, úkjságot be kellene szüntetni.  Most a baloldali honfitársai által szívesen hallgatott Klub Rádióval ezt megtették  Kérem, nem kezdje el magyarázni, hogy trevényszerű volt minden, a pályázattól a döntésig.  Ezt Maga sem hinné el!  Ez nem más, mint a Vezér mérhetetlen rettegése a hatalom alvsztésétől.  Tudnia kell, bármit tesz is, nem hallgat az elnyomott, vagy magát elnyomottnak érző tömeg!

Mindnyájunk érdekében kívánom, hogy a mostan nam tudi miért, de örömködő, tapsoló helyeslők ne csalódjanak úgy, mint a baloldal emberei, mert az végzetes lesz hazánkra nézve.  És ez nem hit kérdése, hanem a két év múlva bekövetkező igazság pillanata dönti majd el, kinek volt igaza.

Én a nép általi összefogásban hiszek és nem a választott istenekben.

Addig is sok sikert!

Válaszok

Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki

#3416 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-20 23:26:36

#3412: Bakfytty - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Most azért kell aggódni, mert a Fidesz túlnyerte magát és esetleg igazi rendszerváltás lesz? Milyen jobb oldali médiumról beszél? Arról a kb. 5%-ról, ami nem tartozik a népbutító, nemzetidegen dömpinghez? Nézzen csak tv-t, milyen agyleszívás működik. Nem ismerem a Klub rádió esetét. Ahogy magát a Klub rádiót sem. Így nem szólhatok hozzá. Egy biztos: közpénzen közigényt kell kielégíteni. S ez az igény nem lehet a Győzike show szintjén. De a Való világ szintjén sem lehetne a közizlés. Még is odáig zuhant. Véletlen? Ugye maga sem hiszi? A most örömködő helyeslők azért tapsolnak, mert bíznak abban, hogy megtaláljuk az alagút végét és ki is érünk belőle, míg pl. Gyurcsány országlása alatt erre irányuló kisérletet sem láttunk. Hogy 2 év múlva ki kormányoz, nem tudni. De akkor 2 évvel ezelőtt is az igazság pillanata jött el, nem? Ha a jobb oldal csalódik? Nem értem. Az egyik oldal mindig kormányoz. Vagy jönnek új pártok. Akár oldal nélkül. De itt még nem tartunk. Még nem csalódrunk.

Senki nem választott istent. Azt nyeli le nehezen az ellen oldal, hogy Orbán karizmája vagy 15 éve tart. És összetart. Több millió állampolgárt. És talán egyre több milliót. De nem ez a dolga? Valami ilyesmi a nép általi összefogás - nem?

Jó éjt!

 


Vendég

#3418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-20 23:29:20

#3412: Bakfytty - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ne felejtsük el - tedd a szívedre a kezed! -  hogy a balliberális média túlsúlyban volt vagy van?!

Soroljam?TV2,RTL,ATV,M1(most van változóban!),Klub Rádió,a volt Sláger Rádió,Boros&Bocskor,

168 óra,Népszava,Népszabadság,Magyar Narancs,Hócipő stb.

A többivel egyetértek!

Üdv, #3311,3394