Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#2663

2012-01-17 12:11

Az a baj, hogy sok még itt az olyan ember, akik nem véletlen, hogy nem akarnak semmiféle változást és ez a beállítódás öröklődik, hiszen minden jóban részük van, úgy mint: ők kapják meg a vállveregetős állásokat, Rózsadombon laknak "visszamenőleg is". Ilyen pozícióból senki sem szeretne kikerülni (szerintem ők nem is fognak, mert jól megalapozták ennek fenntarthatóságát, vagy kimentik magukat jobbnál jobb helyekre) Kicsit úgy érzem, hogy túl nagy viszhangja ennek a petíciónak sem lesz, mert az elvtársak "szövődményei" nagyon erősek és a bológató Jánosok kapcsolataikat fel is használják mindenképpen!Lám még Clinton asszony is hallgatta a Club rádiót de arról nem tud, hogy frenkvencia pályázat volt.
Az a 40 év, plusz a mostani 12 jól kiépített szociális hálót rejt, hiszen egyébbel sem foglalkoztak "kormányzásaik" alatt, mint vitték az ország rossz hírét, és pocskondiázták az ellenzéket, főleg Orbán Viktort, hogy aláásák külföldön is a tiszteletét. Mindig is féltek tőle, hiszen egymaga kétvállra fekteti az egész brancsot, nem korrupt mint ők és nem árusítja ki, hanem megvédi az országát, országunkat! Végre valaki aki tesz valamit az országért és nem csak kiárusítja azt!!!
Az Unió meg, hagyjon minket békében, nekik csak piacnak kellettünk, amikor Gyurcsány a saját nemzetébe lövetett nem szólt bele a belügyeinkbe, azt mondta azt intézze Magyarország, akkor a Kormányra bízott mindent, hát akkor most mi a gondja, most nem lőnek emberkre, nem viszi el az ÁVO a rossz kádereket, a sajtóban is kikarikirozzák a köztársasági elnököt, (nem lehet tudni, hogy jogosan-e vagy sem,egyáltalán kinek jut eszébe egy régi, doktorit elővenni és elemezni, hogy plágium-e vagy sem, erre akkor kellett volna rájönni, amikor olvasta a konzulens, vagy témavezető, de az nem volt gond, hogy a volt szocialista miniszterelnök nemhogy írni de beszélni sem tudott!!).
Tehát, most van igazi demokrácia mégpedig nagybetűs, csak éppen ez a demokrácia nem jó azoknak akik eddig loptak, csaltak, mert igenis megüthetik, és remélem meg is fogják ütni, a bokájukat és most tényleg börtönben fognak csücsülni ezek a semmirevalók.

Válaszok


Vendég

#2674 Re:

2012-01-17 12:49:54

#2663: -  

 Kibe lövetett Gyurcsány? Fóbiád van? Nem vagy épelméjű! Nem adok 3 hónapo és az Istened fog a tömegbe lövetni. Akkor megtudod, hogy mi az. Gyurcsány senkibe nem lövetett, te nagyon korlátolt.

Sziksarja

#2730 Re:

2012-01-17 18:13:41

#2663: -

Tisztelt névtelen VENDÉG!

Nem tudom, milyen pozíciót köszönhet nagyotmondó Pörgő Szélkakas indián vezérének, de eléggé egysíkú véleménye van a világról.  Persze lehet, hogy csak 25 éves, és ez mindent megmagyaráz. "ők kapják meg a vállveregetős állásokat, Rózsadombon laknak "visszamenőleg is"" -> ez különösen igaz a mostani kormányzatra.  Az Ön által említett tulajdonságnak bővében vannak, hiszen a "komcsik" alatt szocializálódtak.  Ezért aztán minden pozicíóba az ő emberüket tették kezdve a főügyésztől az utolső TV-s portásig.  Az Ön által nagyra tartott vezér személyének tiszteletét pedig Ő, saját maga ásta alá: "Kérem, ne arra figyeljenek amit mondok, mert az a választási kampány része".  Tehát hazudot éjjel, hazudott nappal. Hazudott és hazudik most is, csak nem valja be, mint Gyurcsány.  Soha nem felejtem el 2002-es választásokat, amikor azt merte igérni, "ha megnyerjük a választásokat, az egészségügy dolgozóinakk fizetését 400%-al fogjuk felemelni."  No, nem ők nyerték!  Persze ez nem tölt el örömmel, mert egyik sz...abb mint a másik!

Gondolom, hívei teljesen rendjénvalónak találják azt is, hogy egy magánútra az adófizetők 32 millió forintjának igénybevételével utazott USA-ba.  Akkor nem zavarta a Clinton házaspár.  Igaz, Bush sem is fogadta, hiába ácsingózott az előszobájában.  Az is teljesen rendben van, hogy a Nemzeti Sportcsarnokot a franciákkal építtette föl?  Még a sleppjéből sem talált arra érdemes MAGYAR vállakozót?

A tüntetőkbe lövetésnél nem a tény a felháborító, hanem a fegyver megválasztása!  Szegény békés tüntetők!  Még most is élénken emlékszem Baló György "tűzpiros" autójára.  Nem beszélve a TV székházban szomjukat oltó békés aktivistákról. Nos, hát ez az egyik különbség, amiért nem kellett az oparaházi tüntetőkbe lövetni.  Nem égett autó, nem tört be kirakat, és még sorolhatnám.  De, hát a jobboldalnak az erőszak kell.  Ha netán egyszer egy győzelemmel kiteljesednének - amit nem remélek - először kiirtják a cigányokat, majt a zsidókat, aztán remélhetőleg egymást, mert nem léteznetnek ellenségkép nélkül.  Ebben megegyeznek a komcsikkal.

Most valóban nem az ÁVO viszi el a zembereket, hanem az NAV száll ki hozzájuk.

A nemzet gojostolat pedig nem kel kikarakírozni, mert azt saját maga teszi meg szinte minden alkalommal.  A helyében már rég pert indítottam volna a rágalom ellen, ha a legkisebb esélyem lenne azt megnyerni.  De, tudod olyan ez, mint szegény Pokorni Zoltán.  Nem hitte volna, hogy rájönnek ki volt az apja.  Az Ő esetében csakúgy, mint szerencsétlen bábelnököd személyében nem kellett rájönni, megtalálni mi több felkutatni, hanem a tarsolyból elővenni.

 

További szép napot!