Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Sziksarja

/ #2730 Re:

2012-01-17 18:13

#2663: -

Tisztelt névtelen VENDÉG!

Nem tudom, milyen pozíciót köszönhet nagyotmondó Pörgő Szélkakas indián vezérének, de eléggé egysíkú véleménye van a világról.  Persze lehet, hogy csak 25 éves, és ez mindent megmagyaráz. "ők kapják meg a vállveregetős állásokat, Rózsadombon laknak "visszamenőleg is"" -> ez különösen igaz a mostani kormányzatra.  Az Ön által említett tulajdonságnak bővében vannak, hiszen a "komcsik" alatt szocializálódtak.  Ezért aztán minden pozicíóba az ő emberüket tették kezdve a főügyésztől az utolső TV-s portásig.  Az Ön által nagyra tartott vezér személyének tiszteletét pedig Ő, saját maga ásta alá: "Kérem, ne arra figyeljenek amit mondok, mert az a választási kampány része".  Tehát hazudot éjjel, hazudott nappal. Hazudott és hazudik most is, csak nem valja be, mint Gyurcsány.  Soha nem felejtem el 2002-es választásokat, amikor azt merte igérni, "ha megnyerjük a választásokat, az egészségügy dolgozóinakk fizetését 400%-al fogjuk felemelni."  No, nem ők nyerték!  Persze ez nem tölt el örömmel, mert egyik sz...abb mint a másik!

Gondolom, hívei teljesen rendjénvalónak találják azt is, hogy egy magánútra az adófizetők 32 millió forintjának igénybevételével utazott USA-ba.  Akkor nem zavarta a Clinton házaspár.  Igaz, Bush sem is fogadta, hiába ácsingózott az előszobájában.  Az is teljesen rendben van, hogy a Nemzeti Sportcsarnokot a franciákkal építtette föl?  Még a sleppjéből sem talált arra érdemes MAGYAR vállakozót?

A tüntetőkbe lövetésnél nem a tény a felháborító, hanem a fegyver megválasztása!  Szegény békés tüntetők!  Még most is élénken emlékszem Baló György "tűzpiros" autójára.  Nem beszélve a TV székházban szomjukat oltó békés aktivistákról. Nos, hát ez az egyik különbség, amiért nem kellett az oparaházi tüntetőkbe lövetni.  Nem égett autó, nem tört be kirakat, és még sorolhatnám.  De, hát a jobboldalnak az erőszak kell.  Ha netán egyszer egy győzelemmel kiteljesednének - amit nem remélek - először kiirtják a cigányokat, majt a zsidókat, aztán remélhetőleg egymást, mert nem léteznetnek ellenségkép nélkül.  Ebben megegyeznek a komcsikkal.

Most valóban nem az ÁVO viszi el a zembereket, hanem az NAV száll ki hozzájuk.

A nemzet gojostolat pedig nem kel kikarakírozni, mert azt saját maga teszi meg szinte minden alkalommal.  A helyében már rég pert indítottam volna a rágalom ellen, ha a legkisebb esélyem lenne azt megnyerni.  De, tudod olyan ez, mint szegény Pokorni Zoltán.  Nem hitte volna, hogy rájönnek ki volt az apja.  Az Ő esetében csakúgy, mint szerencsétlen bábelnököd személyében nem kellett rájönni, megtalálni mi több felkutatni, hanem a tarsolyból elővenni.

 

További szép napot!