Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#6931 Re: Szállítás járlatlevéllel

2012-01-16 17:25

#6929: filiszteus - Szállítás járlatlevéllel 

 Tőled nem megszokott ennyi helyesírási hiba. Vagy idegességedben elütötted a klaviatúrát? Nem kell ennyire kapkodni, van elég idő, hosszú még a nap. Képzld, én még abban a korban nőttem fel, amikor az embert arra nevelték, hogy becsületesen éljen. Ehhez tartom magam azóta is és soha, semmilyen körülmények között nem károsítok meg senkit, még a MÁV-ot sem. Ha szállásra van szükségem, egymással versengenek a barátaim, hogy kinél szááljak meg. A tehenek közé maximum téged küldenek egy kis fedeztetésre, br már azt is iparilag csinálják. Te szegény Filiszteus, még ez sem jut.

Válaszok

az adófizetők pénzéből...

#6932 Re: Szállítás járlatlevéllel a fidesz tüntetésre !!!

2012-01-16 17:43:36

#6931: - Re: Szállítás járlatlevéllel filiszteus szerint...

Úgy tudom, hogy a nyugdíjasok  10 %-os menetjeggyel utazhatnak, az van vagy 200 Ft.  Ezért felesleges indítani a különvonatokat, buszokat, meg egyébként is, egy "igazi" szimpatizáns kicsengeti a 2000 Ft-ot is, nem vágja le a kedvenc pártját, amikor az elveiért  és egy kis buliért kell áldoznia.  Igaz, hogy itt az aláírók nagy százaléka külhonban él, gondolom nem azért, mert ott rosszabb nekik, ezért is furcsa a megjelenésük..., de legyen az ő boldogságuk, meg azé, aki nyomja az automatát.   Bár, ha abból indulunk ki, hogy A FIDESZ A GAZDAGOK PÁRTJA, már nem is meglepő az a cca. 25 % külhoni fan ?????


Vendég

#6933 Re: Re: Szállítás járlatlevéllel

2012-01-16 18:06:52

#6931: - Re: Szállítás járlatlevéllel

Dehogyisnem megszokott a helyesírási hiba tőle. Mindig tele van a firkálmánya vele. Az már a helyesírás hiánya mellett nem is csoda, hogy összefüggéstelenül hablatyol és hogy csak a gyűlölet süt belőle. Hogy is sugározhatna az értelem, mikor szikrája sincs benne? Nem is kell neki olyan. Az csak akadályozná a fröcsögésben.