IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post


Vendég

#272 Re:

2011-12-29 20:42

#268: -

A rengeteg halva született vagy élete első néhány órája, napja után meghalt gyerekről miért nem beszélsz???? Mert az nem igazolná a szavaidat..Igaz??? Az igazság az, hogy az otthoni szülések nagyobb részben végződtek halállal, mint nem!!!!!EZ TÉNY!Nem volt ritka , hogy 7 szülésből egyetlen  csecsemő maradt életben!!!!!!

Én elhiszem, hogy jól esik nosztalgiázni  a régi időkkel kapcsolatban, szülői ház. stb..de nem élünk a középkorban, hogy azt a gyakorlatot kellene folytatni, amitől alig várták nők nemzedékei, hogy megszabaduljanak tőle.Miért kellene az aránylag veszélytelen helyett a bizonytalan kimenetelűt választani, ha az előbbi lehetőség is rendelkezésre áll??? Az ilyen anya FELELŐTLEN!Kiteszi a csecsemőjét a sors forgandóságának!

Baj esetén csak magát okolhatja!!!!

Válaszok

Vivi

#277 Re: Re:

2011-12-29 23:31:52

#272: - Re:

Ugy gondolom, mindenki irhat mindent, te is. De ne ird, hogy sok otthon született csecsemö halt meg, ha nem tamasztod ala statisztikakka.

Ezt csak akkor tudom elhinni - es talan ezzel nem vagyok egyedül, ha statisztikakkal tamasztod ala, mintd Magyarorszagon, mind a feljett orszagokban az otthon szülesekböl hany %-ban lett komplikacio, ennek mi lett a megoldasa, a baba egeszseges volt-e, illetve hany babanal, vagy anyanal voltak kpmplikaciok, es ezeknek mi lett a kimenetele. Tremszetesen hozzatartozik ugyanez a statisztika a korhazi szülesekröl is,csak igy lehet összehasonlitani.

Ha ezeket latjuk, es alatamasztjak az altalad leirtakat, akkor el tudom fogadni.

De csak hivatalos statisztikak elfogadhatoak termeszetesen.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook