IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post

huhh

#257 Re: Re: Re:

2011-12-28 21:47

#251: Amelie - Re: Re:

Hogyan, és mikor történt ez a súlyos eset, amit G.Á. okozott? Sikerült-e az utána következő szülésnél mindent elsimítani? Meg lehet tudni esetleg az asszony nevének kezdőbetűit?

Tisztességes dolog, hogy a föntiek ellenére támogató szavazatot adtál le.

Válaszok

Amelie

#261 Re: Re: Re: Re:

2011-12-29 03:25:58

#257: huhh - Re: Re: Re:

"Hogyan, és mikor történt ez a súlyos eset, amit G.Á. okozott? Sikerült-e az utána következő szülésnél mindent elsimítani? Meg lehet tudni esetleg az asszony nevének kezdőbetűit?"

Nem "súlyos" eset ez, orvosilag semmiképpen, csak a család sínylette meg lelkileg, de nagyon. Néhány éve történt, a gyerek már iskolába készül. Én úgy láttam, hogy a második (teljesen titokban tartott) szülés sokat segített neki. Viszont még mindig gyakran mondogatja, hogy az első gyerekre haragszik, mert ő nem segített neki a szülésben. :( Ezt a baromságot valahogy jól beleverik az anyákba az oktatáson, ezen a fórumon is olvastam ilyet, hogy "az én gyerekem _segített_ nekem a szüléskor". Gondolom, az ilyen ember föl sem fogja, hogy milyen érzéseket kelt ezzel másban. Egyszer több otthonszülő anyuka beszélgetett egy otthonszülős rendezvényen, hogy _sikerült-e_ a szülésük. Az egyik azt mondta szemlesütve, hogy nem sikerült, kórházba kellett menni. A többiek meg szörnyűlködtek. Vele utána beszélgettem is, és tényleg hiszi, hogy ez szégyen, hogy ő már egy életre elrontotta az anyaságot. Gyönyörű, csodálatos kislánya van egyébként, agyrém ez az egész.

"Tisztességes dolog, hogy a föntiek ellenére támogató szavazatot adtál le."

A nő tiltakozik bennem. Szerintem nem lenne szabad egy kedves, törékeny nőt fogva tartani. Egyetlen "bűne" van, hogy nem látja át, mennyire romboló ideológiák mentén mozog. Ez nyilván nem ok arra, hogy bebörtönözzék.