Rokkantvadászat...

Quoted post

mire jó ez?

#14 irány jó, csak nem így!!!

2011-12-11 23:31

Irány jó, csak nem így, ilyen kapkodott T/5000 tv. Tervezettel! Átgondolatlan tákolmány az egész! Nem értem, hogy miért csak 110 ezer ember rostálnak és a többit miért nem? Vannak még sokan, akik valamiért megússzák. Miért ez a diszkrimináció? Csak ez a szűk réteg lenne a porszem a kormánynak? Tényleg nem értem! Hol vannak az érdekképviseletek, szolgálati nyugdíjasoknak több is van, nekik miért nincs? Vedtelenséget kihasználva, kisemmizni őket? Hajrá magyarország, hajrá magyarok! ŐK, talán nem azok, vagy kire gondol O.V?

Válaszok


Vendég

#426 Re: irány jó, csak nem így!!!

2012-06-21 15:42:39

#14: mire jó ez? - irány jó, csak nem így!!!

Jómagam közel 4 évtizeden át, nem egészségesen is hozzájárultam annak az aljas bandának a felnövekedéséhez, a mostani regnálásához, amely most jól belénk rugdos. Elveszi azt az öngondoskodást, amelyet szerzett jognak neveznek. No, de hogyan gondoskodhattunk volna anno önmagunkról?

Talán azzal a magánnyugdíjpénztárral, amelyet szintén gátlástalanul elvehettek? Akkoriban nem ez volt a jellemző, hanem a munkáltatónk és a bérünk adta a tb-járulékokat, aztán az adót és így tovább. Most kérnénk a viszonzást, és azt mondják csalók vagyunk?

Hogyan gondoskodjon ezek után bárki is önmagáról, ha ez a hatalom bármit elvehet?

Mi ez, ha nem az elesettek elárulása? Ha nem a tisztességes munka/munkás megbecstelenítése?