Provokátor Figyelő!

Quoted post

Egres Béla JGE

#120 Rostás Dorina

2018-03-26 14:50

Új provokátor tűnt fel a színen méghozzá a kalocsai születésű 13 éves Rostás Dorina személyében!

Másokról koppintott zenéjével hívta fel magára a figyelmet a közlmúltban- amivel arra buzdítja a fiatalokat, hogy ne tanuljanak csak a hétvégi bulikat várják. Ez az elmúlt hónapokban meg is tette a hatását az általános iskolások körében és kimutatható a PISA tesztekben is. 
Nyilván a mögötte álló Sorors féle politikai erők támogatáják és befolyásolják ezáltal is tönkre téve és lezüllesztve a magyar fiatalokat akik így alkalmatlanok lesznek makd a katonai szolgálatra- és ez által elősegítik hazánk afrikai megszállását!
Bizonyíték erre, hogy Rostás Dorina nemrégiben felszólalt a szavazatok eladása ellen- ehhez már több roma híresség is csatlakozott. Olyan problémáról beszélt ami nem létezik! -legalábbis a kormánypártok oldalán nem, de üzenete azt súgalta, hogy a kormánypártok azok akik szavazatokat vásárolnak!
Rostás Dorinának egy Magdolna nevelőintézetben lenne a helye rajongóival együtt cipaszra nyírt fejjel! 
Ha minden igaz mire az érettségihez jut ez már mindenki számára kötelező lesz. Lakóhelye szerint ő az esztergomi szénrakodóhoz lesz beosztva vagy a az Óbarok kertivasút hálózat építésére!

Rostás Dorina! Ha van benned egy szemernyi becsület és haza szeretet akkor cipaszra borotváltatod a fejed és önként jelentkezel egy zárdába! Fellépéseidért kapott pénzt meg felajánlod a CÖF vagy az Óbarok kertivasút építésére.
Hamarosan úgy is az esztergomi szénrakodóban fogsz kikötni osztálytársaiddal együtt cipaszra nyírt fejjel! 

Egres Béla
Jövő generációja Egyesület

Válaszok

Csongrádi Eszter

#121 Re: Rostás Dorina

2018-03-27 09:04:16

#120: Egres Béla JGE - Rostás Dorina 

Ennek a lánynak vagy ötven regisztrációja vana facebookon! 

Mindenfelé írogatnak ezekkel a regisztrációkkal és a valódi Dorina illetve a szülei meg a menedzserei nem tesznek ez ellen semmit! 
Vannak politikai oldalak ahol feltűnik, de vannak társkeresők is- és az, hogy ez ellen nem lépnek fel mindent elmond erről a lányról és a környezetéről.
Az már csak hab a tortán, hogy a zenéje mit súgal a fiataloknak. És ami még durvább, hogy ez a lány az én adómból tanul a sok bamba fiatal meg megveszi a koncertjeire a jegyet!

Kicsit felháborító!