Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala

2011-12-07 18:18

#5956: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala 

 Nem mozgunk egy körökben. Én most egy 600 fős kis faluban élek egyszerű, rendes emberek között. A szavazási átlag a falunkban tükrözte az országos átlagot, azaz hasonlóak voltak az adatok, tehát itt is a FIDESZ győzött, második fordulót nem kellett tartani.  De: ma abból a 70 %-ból 40 már azt mondja, hogy kellőképpen megvezették, ezt nem hitte/hitték volna. Ezek itt tények. Valószínűleg ez ugyanúgy az országos átlag kicsi képe. Ha ezt felszorozzuk, megvan a 3 millió ember. De: ez most két választás közötti ciklus majdnem közepén nem téma, mert nem jelent semmit, legfeljebb az emberek rossz érzését vetíti.

Amit mondtam, hogy a demokráciában minden embernek szabad gondolkodni, véleményt nyilvánítani. Ezt a Ti nézetetek szerint csak nektek szabad. Én elfogadom, hogy neked más a véleményed, mint nekem, te egyből ellenségképet kreálsz, mivel nekem mások a nézeteim, én ellenség vagyok. Dehogy vagyok én ellenség, én csak nyugodtan akarom leélni azt, ami még visszavan. Persze, hogy jobb volt nekem a Kádár korban, akkor voltam fiatal, akkor jártam bulikba, táncolni, kirándulni a barátokkal, még a KISZ szervezésében is és szinte mindig jól éreztem magam. Akkor mentem férjhez, akkor születtek gyermekeim. M már nem tudok kirándulni, 50 méterenként meg kell állni, mert hol az erő, hol az oxigén fogy el. Ez egyéni baj tudom. De az már nem egyéni baj, hogy felmegyek a gyerekeimhez-unokáimhoz Pestre, én csak szomorú, levert arcokat látok a villamoson, buszon, vonaton. Ez miért van? Mert mindenkinek olyan jó? Nem hiszem!!!! Kérdeztem fiatalabb (40 körüli) ismerőseimet, hogy voltak-e tüntetni. Egytől egyig azt mondják, hogy nem mernek menni, mert valaki felismeri őket akár a TV híradóban és másnap már kereshet munkát. Mi ez, ha nem diktatúra? 

Még pesti koromban, első Orbán kormány idején, nem akarom megnevezni az irodaházat, ahol akkor dolgoztam, Demeter Ervin nem szoci titkosszolgálati főmufti járt ki hetekig adatot gyűjteni valakire. A FIDESZ ugyanazt csinálja, csak sokkal nagyobb arányban. Tudomásul kell venni, hogy minden kormánynak megvan a maga titkosszolgálata. Nézd meg a mostani kormányodat, ma szinte minden civilre jut egy titkosszolga. Jól van ez így? Amíg a Gyurcsány simán végig mert menni az utcán és mer mai napig is, addig Orbánt mindig 4-6 db kétajtós szekrény veszi körül, ha kiszáll a páncéljából. Még a cipője orra sem látszik ki, láttam, nem kell cáfolni. Szóval lehet sorolni mindkét oldalon a tetsz-nemtetsző dolgokat, hogy kinek mi a negatív, az a szeméyes szimpátiáján, esetleg tapasztalatán műlik. Egyet azonban nem fogadok el - az én oldalamon sem: a másik pocskondiázását. Itt a fórumon is olvastam néhány gyomorforgató beírást, nem is tetszett.

Üdvözöllek

 

Válaszok


Vendég

#5959 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala

2011-12-07 19:18:04

#5957: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány jó oldala

Ja, persze, azt mondja.  És akkor mi van?  :D "Valószínűleg", meg minden... :)

Kövessed a különféle közvéleménykutatók által közölt adatokat és az időközi választások eredményét, ha "az országos átlag"-on eszed a kefét.

"Ezt a Ti nézetetek szerint csak nektek szabad."

És neked miért nem szabad? :D

"ma szinte minden civilre jut egy titkosszolga"

Ezt te ott, a  600 fős kis faluban ilyen jól tudod? :D :D :D  Érdekelt lennél a témában? ;)

 

"Amíg a Gyurcsány simán végig mert menni az utcán és mer mai napig is"

Tényleg? :D  Nem ugyanazokat a híreket olvassuk... Gyurcsány még most is leköpdösik (minden joggal), ha valahol meg mer jelenni. No persze nem azokban a szoci nyugger-klubokban, ahova a hozzád hasonlók járnak nosztalgiázni és tapsikolni annak a levitézlett  politikai kalandornak... :D