Provokátor Figyelő!

Quoted post

Székely György

#113 Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-17 16:07

#107: Csongrádi Eszter - Megvan az egyik provokátor csapat! 

Utána néztem annak a Sorosos oldalnak az írásának! Egy évig együtt tanultam egy sráccal szakközépben akire ráillik a leírás. Igaz húsz éve tanultam együtt a sráccal, de sikerült megtalálnom- persze nem biztos róla van szó ezért nevet nem írtam.
Lényeg a lényeg, hogy az a srác egy nagy szemétláda! Egyik osztálytársával közösen felbéreltek egy csapat kopaszt és a DÖK képviselőket meg néhány gyereket megvertek- mert nem tetszett a pofánk! Nem tudom, hogy köze van e a mostaniakhoz, de azt tudom, hogy aikidózik, közös ismerősöktől tudom, hogy volt eszperantista és az egyetmre is bejutott- mondjuk nem tudom, hogyan. Ergo simán lehet ez a srác. Ha igaz amiről az az oldal ír akkor ez az ország nagy bajban van. Most pénteken a diákokat viszik az utcára akik a tanulás ellen tüntetnek. Hiába! Ingyen sörre mindig van vevő! - ez örök igazság.......

Válaszok

Zénó

#114 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-18 07:38:52

#113: Székely György - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

Ez a leírás ráillik vagy száz ezer emberre ebben az országban! Ha húsz éve nem láttad, honnan tudod, hogy hogy alakult az élete? Az egyetemekre sok szemétláda jár-járt és járni fog! Elég csak az ogy. képviselőkre gondolni- bár a többségéről kiderült, hogy a piacon vette még a nyolc általánost is. 

Claudia

#115 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-18 07:43:36

#113: Székely György - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

Te nem az a Székely György vagy aki a Ganz Ábrahámba járt! 1996-2000 évfolyam fémforgácsoló szak? Mert ha igen akkor pont az olyanok miatt van bajban ez az ország mint te!