Szűnjenek meg a telemarketinges cégek és az idegesítő telefonhívásaik!

Quoted post

Dankai Kata

#13 Engem egyszer mar bepaliztak

2017-08-20 08:41

Egyszer felhivtak egy cegtol. Olasz parnakat igertek amik novenyi anyagokbol keszultek. Azt mondtak hogy nem lehet bele izzadni es a bogarak is elkerulik. Tiz ezer volt ket parna nem egy nagy tetel. Mikor megkaptam az volt raitva szarmazasi hely Kina. Leirasa alapjan muszalas volt. Majusban mar tele izzadtam es mikor a hangyak elleptek a lakasomat bizony ezek a parnak is tele voltak. Azt mondtak a parnak moshatoak. Mosas utan ugy szetaztak hogy dobbhattam ki. Ez volt ugy fel eve. A ceget persze nem lehetett utol erni. Itt kinn nemetben ilyen esetben mar ket nap utan megy a hatosag es intezkedik.

Válaszok

Pall Ferenc

#14 Re: Engem egyszer mar bepaliztak

2017-08-20 08:49:11

#13: Dankai Kata - Engem egyszer mar bepaliztak 

Nekem a nagymamám járt így. Azt mondták hogy a posta viszi ki a csomagot. Egy hét múlva két kissebségi jelent meg egy szakadt teherautóval. Az ágynemű csupa toll volt és kosz. Két napra rá a postás is megjelent ugyan azzal a csomaggal! Ergo kétszer akarták bevasalmi a pénzt. Neki is olasz növényi anyagokból készült párnákat ígértek. Cég nevet inkább nem írnék le de folyamatos a reklámjuk a tévében és folyamatosan zaklatják a nagymamámat telefonon. 

Egres Béla

#15 Re: Engem egyszer mar bepaliztak

2017-08-20 08:56:17

#13: Dankai Kata - Engem egyszer mar bepaliztak 

TopShop, VS Teleshop, Zepter. Ezek ugyan azok a cégek csak más néven. Akit elsőre nem tudnak bepalizni azt felhívják egy másik cég nevében! Jórészt cigányokkal dolgoznak és vidéki árú bemutatókat is tartanak főleg nyugdíjasoknak!